Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Η Άλκηστις Ζιρώ αποκαλύπτει πως θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές όταν μάθουν ποια είναι η Αγγελική

Τα είπε όλα!

Αγγελική: Η Άλκηστις Ζιρώ αποκαλύπτει πως θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές όταν μάθουν ποια είναι η Αγγελική
TV24 05.03.2021 16:53
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Άλκηστις Ζίρω μίλησε στο 7 Μέρες Tv και αποκάλυψε στοιχεία του χαρακτήρα του ρόλου της στη σειρά Αγγελική.

Όσα αποκάλυψε για την σειρά Αγγελική

Ποια στοιχεία της Κατερίνας συνάδουν με το δικό σου χαρακτήρα;

Η καλοσύνη της, η πίστη της στους ανθρώπους, η δοτικότητά της και η θέση της να βοηθά οποιονδήποτε συνάνθρωπό της σε ό,τι χρειαστεί.

Αντιλαμβάνεται ότι η σχέση με τον Δημήτρη είναι καταστροφική;

Όχι. Σίγουρα έχει καταλάβει ότι υπάρχουν προβλήματα. Θεωρεί ότι θα τον βοηθήσει να βγει από την αρρωστημένη κατάσταση που ζει. Δείτε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ότι είναι εγκληματίας;

Όχι. Δεν γνωρίζει ότι έχει βιάσει και δολοφονήσει γυναίκες.

Παρά ταύτα, δύο φορές κινδύνευσε η ζωή της από εκείνον. Προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Θεωρεί ότι ο Δημήτρης χρήζει βοήθειας. Πιστεύει ότι η δεδομένη συμπεριφορά του ήταν κατάλοιπο παλαιότερης εμπειρίας. Είναι εκεί για να τον στηρίξει και να οδηγήσει προς έναν καλύτερο δρόμο τόσο τη σχέση της όσο και τον ίδιο.

Πώς θα αντιδράσει όσο κλιμακώνεται η αγωνία και φανερώνονται οι πραγματικές προθέσεις του Δημήτρη; Η Αγγελική προσπαθεί να την προφυλάξει. Θα την ακούσει;

Η Κατερίνα κλείνει τα αφτιά και τα μάτια της σε όλους όσοι προσπαθούν να την προστατεύσουν. Όταν μάθει τις αληθινές προθέσεις του Δημήτρη, θα αισθανθεί ότι της τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια. Όταν πληροφορηθεί τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, θα στηρίξει την Αγγελική. Θα είναι δίπλα της.

Κάποια στιγμή, θα αποκαλυφθεί ότι η Δανάη είναι παιδί της Αγγελικής.

Προς το παρόν, κανένας ήρωας δεν γνωρίζει πως η Αγγελική είναι στην πραγματικότητα η Μαργαρίτα. Επειδή η Κατερίνα είναι ένας αγνός, αγαθός και ατόφιος χαρακτήρας, όταν μάθει όλα όσα έχει περάσει η Αγγελική, θα σταθεί ολοκληρωτικά δίπλα της.

Ο παππούς σου ήταν ο Γκύ Ζιρώ, μια εμβληματική μορφή στο χώρο της τέχνης, αφού εισήγαγε το θέατρο στο ραδιόφωνο. Πώς είναι να έρχεσαι σε επαφή με το μαγικό κόσμο του θεάτρου από τα παιδικά σου χρόνια;

Ήταν πολύ όμορφα. Δυστυχώς ο παππούς μου έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς, όταν εγώ φοιτούσα ακόμη στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Δεν έχω έντονες επιρροές, τουλάχιστον όχι όσες θα είχα αν ήταν δίπλα μου και στα εφηβικά μου χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι αναμνήσεις μου είναι γεμάτες από παραμύθια που μου εξιστορούσε πριν κοιμηθώ.

Ποιο παραμύθι του θυμάσαι ακόμη;

Ένα που δημιουργούσε τη στιγμή που μου το έλεγε. Εμπνεόταν από έναν πίνακα που είχε στο σαλόνι και εικόνιζε μια ναυμαχία. Το παραμύθι κάθε φορά είχε διαφορετική πλοκή και τέλος. Πάντοτε όμως κατέληγε σ’ αυτή την εικόνα.

Αντιμετώπισες ποτέ κατά τη διάρκεια των σπουδών σου ή στη δουλειά συμπεριφορές που σε υποβίβαζαν ή σε πρόσβαλλαν.

Κατ’ αρχάς, μια συγκεκριμένη γενιά ηθοποιών και σκηνοθετών έχει γαλουχηθεί με κακοποιητικές συμπεριφορές. Πίστευαν ότι, αν δεν είσαι περίεργος, δεν είσαι καλλιτέχνης. Ναι, έχω βιώσει και εγώ, τόσο μέσα όσο και έξω από τη σχολή, ψυχολογική βία. Έτυχε ακόμα και να μου τραβήξει τα μαλλιά ο διευθυντής της σχολής. Όμως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές καταγγελίες τη δεδομένη στιγμή. Ο προβολέας πρέπει να στραφεί στα θύματα. Είναι κατακριτέα όλα αυτά τα γεγονότα. Προσωπικά είμαι στο πλευρό των θυμάτων.

αγγελική εξελ'ιξεις

«Βόμβα» στην Αγγελική: Αγγελική και Στέφανος επίσημα ζευγάρι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της Αγγελικής, μιας και η ίδια με τον Στέφανο δηλώνουν επίσημα ζευγάρι.

Η Δανάη, η Αθηνά και ο Νικόλας μαθαίνουν αυτή την εξέλιξη και ο καθένας αντιδρά µε τον δικό του τρόπο.

Ο Μιχάλης παροτρύνει την Αγγελική να είναι με τον Στέφανο

Η αποκάλυψη του Παύλου πως εκείνος και η Τζένη διατηρούσαν κρυφό δεσµό οδήγησε στον οριστικό χωρισµό εκείνης και του Στέφανου. Έναν χωρισµό, βέβαια, που ο Στέφανος επεδίωκε, καθώς τα συναισθήματά του για την Αγγελική κάθε µέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο έντονα.

Η Αγγελική βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, τον στηρίζει και τον συµβουλεύει. Ωστόσο, η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Δανάη είναι η κόρη της περιπλέκει ακόµη περισσότερο την κατάσταση και έτσι διστάζει να εκδηλώσει όσα πραγµατικά αισθάνεται για εκείνον. Όµως, ακόµη και ο Μιχάλης την παροτρύνει να αφήσει τους δαίµονες από το παρελθόν της πίσω και να δώσει µία ευκαιρία στον Στέφανο να την κάνει ευτυχισµένη.

αγγελική εξελ'ιξεις

Αγγελική και Στέφανος γίνονται ζευγάρι

Τις επόµενες µέρες, όπως θα παρακολουθήσουµε, η Αγγελική δεν µπορεί να κρατάει άλλο άµυνες απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος την πολιορκεί. Μάλιστα, αποφασίζουν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι µαζί.

Όµως, προτιµούν τον πρώτο καιρό να το κρατήσουν κρυφό και να µην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν, καθώς κάποιοι µπορεί να αντιδράσουν ακραία. Η ∆ανάη αντιλαµβάνεται πως κάτι συµβαίνει στη ζωή του πατέρα της και γι’ αυτό ευθύνεται η Αγγελική. Έτσι, η µικρή πιέζει µε τον τρόπο της την Αγγελική και τελικά της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση µε τον Στέφανο. Η Αγγελική µε τον Στέφανο, πιο ερωτευµένοι από ποτέ, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο µαζί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ένα βράδυ και καθώς δειπνούν µαζί, τους βλέπει ο Νικόλας. Ωστόσο, ο νεαρός αντιδρά εντελώς απρόσµενα. Τους εξηγεί πως χαίρεται και για τους δύο και πως θα είναι στο πλευρό τους, καθώς αξίζουν κάθε ευτυχία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Αγγελική: "Δεν είσαι αδερφή μας"

Alpha: Αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Share