Αγγελική 4/3: Mια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών θα αναστατώσει τον Στέφανο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική 4/3: Mια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών θα αναστατώσει τον Στέφανο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής, με μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, να αναστατώσει τον Στέφανο.

Πέμπτη 4 Μαρτίου - Επεισόδιο 93

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά. Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό.

Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο. Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο. Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο η Αγγελική έμαθε πως η Δανάη είναι κόρη της!

Αγγελική 4/3

Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια της «Αγγελικής» αποκαλύπτει τον δισταγμό για τον ρόλο της

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαίρη Μηνά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που ήταν διστακτική στο να πει το «ναι» για την σειρά.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της τόσο για την σειρά όσο και για τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η Μαίρη Μηνά, μάλιστα, αποκάλυψε και τον δισταγμό της για την σειρά: «Κάναμε μια συνάντηση, μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και μετά πήρα αρκετό χρόνο.

Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την πρώτη καραντίνα, πήρα χρόνο για να σκεφτώ, να δω αν μπορώ να το στηρίξω και σε βάθος χρόνου γιατί είναι 10 μήνες. Μετά είπα ότι εντάξει θα το πάω ομοιοπαθητικά, γιατί είχα φοβία προς την έκθεση. Αυτό που έμαθα το 2020 είναι ότι μπες σε ότι σε τρομάζει και βλέπουμε».

Έπειτα πρόσθεσε: «Αυτό που αγαπώ στην “Αγγελική” είναι το θάρρος της, που παίζει στα όρια του θράσους. Αυτό που θεωρώ ότι είναι λάθος, είναι ότι βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Πέφτει στην παγίδα που φτιάχνει για τους άλλους, είναι λίγο αφελής».

Στην εκπομπή, έπειτα, προβλήθηκε αποκλειστικά και ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο ενώ έχει αποκαλυφθεί και ένα συγκλονιστικό spoiler!

Αγγελική