MasterChef 5: Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έσπασε το σκαμπό που καθόταν

«Σταμάτα το γυμναστήριο θα τα σπάσεις όλα εδώ μέσα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έσπασε το σκαμπό που καθόταν

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα μιας και ενώ μιλούσε για την έκβαση της ομαδικής δοκιμασίας έσπασε το σκαμπό του και κόντεψε να πέσει, προκαλώντας γέλια στους παίκτες αλλά και στους άλλους δύο κριτές.

Ο γνωστός σεφ ξαφνιάστηκε με αυτό που συνέβη ενώ εκείνη τη στιγμή σταμάτησε το γύρισμα και μπήκε μέσα ένας άνθρωπος της παραγωγής. Μόλις τον πλησίασε του είπε: «Σταμάτα ρε φίλε το γυμναστήριο, θα τα σπάσεις όλα εδώ μέσα».

MasterChef 5 Κουτσόπουλος ατύχημα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εννοείται πως γέλασε και μετά από λίγο το γύρισμα ξεκίνησε και πάλι.

Το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.