House of Fame: Ο Φοίβος «άδειασε» την Πηνελόπη για την επίθεσή της στην Έλενα

«Αν γυρνούσα πίσω δεν θα την έκανα αυτή την κουβέντα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Φοίβος «άδειασε» την Πηνελόπη για την επίθεσή της στην Έλενα

Στο σημερινό live του House of Fame, ο Φοίβος, απηύθυνε τον λόγο στην Πηνελόπη και της ζήτησε εξηγήσεις για την "επίθεση" που έκανε στην Έλενα μέσα στην εβδομάδα, κατηγορώντας την πως δεν έχει star quality.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε την κριτική του στην Έλενα και της εξήγησε πως δεν χρειάζεται να έχει star quality για να πετύχει, με την νεαρή παίκτρια η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, να συμφωνεί και να χαίρεται με το σχόλιό του.

House of Fame Φοίβος Πηνελόπη

Η Ελένη Φουρέιρα, έδωσε τον λόγο στην Πηνελόπη προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την ατάκα της ωστόσο εκεί βρήκε μπροστά της τον Φοίβο ο οποίος την έβαλε στη θέση της.

Η συζήτηση του Φοίβου με την Πηνελόπη στο live του House of Fame

Μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Έλενα Δομάζου

Το Σάββατο δύο νέοι παίκτες πρόκειται να μπουν στο σπίτι του House of Fame και αυτοί είναι η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και ένας πρώην παίκτης του GNTM 3.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα της Έλενας Πολυκάρπου, στο σπίτι των σπουδαστών αναμένεται να μπει η Έλενα Δομάζου και ο Μηνάς Τσουκάνης.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Μπαίνουν στο House of Fame δύο πρόσωπα που δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και μιλάω φυσικά για την Έλενα Δομάζου.

Είναι τραγουδίστρια και συγκεκριμένα του λαϊκού ρεπερτορίου. Ενώ είναι ροκ θέλει να ακολουθήσει λαϊκό ρεπερτόριο. Δυσκολεύτηκαν να την πείσουν να μπει μέσα, αλλά τελικά είπε το ναι και το Σάββατο θα μπει μέσα».

Η Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε αμέσως μετά: «Μαζί με την Έλενα θα μπει στο House of Fame και ο Μηνάς Τσουκάνης. Ο Μηνάς είχε περάσει και από το GNTM, αλλά δεν είχε μπει στο σπίτι». Στο μεταξύ, δείτε εδώ όλα τα Highlights του προηγούμενου live!

House of Fame μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Έλενα Δομάζου