8 Λέξεις: Ναυσικά και Δημοσθένης συζούν - Έξαλλος ο Μάρκος

Τον διώχνει με τις κλωτσιές από το σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ναυσικά και Δημοσθένης συζούν - Έξαλλος ο Μάρκος

Στις 8 Λέξεις, ο Mάρκος γυρίζει με τον Οδυσσέα από την Ελβετία χαρούμενος, όχι μόνο γιατί ο γιος του έγινε καλά, αλλά και γιατί θα βρεθεί ξανά με τη Ναυσικά. Τα πράγματα όμως ως προς το δεύτερο σκέλος δεν του πάνε και τόσο καλά... Ο Δημοσθένης μπήκε στη ζωή της για να μείνει!

Μόλις φτάνουν στο σπίτι της Ναυσικά απροειδοποίητα για να της κάνουν έκπληξη, τους προλαβαίνει η Ναυσικά εκπλήσσοντάς τους όμως δυσάρεστα, καθώς την «πιάνουν» με τον Δημοσθένη. Περισσότερο απ’ όλους σοκάρεται ο Μάρκος που δεν περίμενε ποτέ ότι ο πρώην της Ναυσικά θα ξανάμπαινε στη ζωή της και μάλιστα θα τον έβρισκε στο σπίτι της.

Την ίδια στιγμή η μικρή Τζουλιάνα δείχνει να ανησυχεί πολύ για την αδελφή της και η Ναυσικά προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καθησυχάσει: «Ολα θα πάνε καλά, αγάπη μου, θα δεις. Εχε μου εμπιστοσύνη, σου έχω πει ποτέ εγώ ψέματα;», της λέει. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος πηγαίνει να βρει τη Ναυσικά, έχοντας στο μυαλό του ότι δεν τρέχει τίποτα με τον Δημοσθενη.

Μάλιστα της έχει αγοράσει κάτι από την Ελβετία. Με το χαμόγελο λοιπόν ο Μάρκος δίνει στη Ναυσικά το δώρο της, ελπίζοντας ότι θα το εκτιμήσει: «Με όλη μου την αγάπη. Να ξέρεις σε σκεφτόμουν πολύ στη Γενεύη. Μόλις πήγαν όλα καλά δεν έβλεπα την στιγμή να γυρίσουμε πίσω και να σε δω», της ομολογεί. Ομως για ακόμα μια φορά ο Μάρκος πέφτει σε «τοίχο» καθώς η Ναυσικά δεν θέλει να δεχτεί καν το δώρο του. Ενώ, η 'Ελλη μένει έγκυος.

Έτσι ο Δημοσθένης θα πει στην Ναυσικά στις 8 Λέξεις να συγκατοικήσουν

 8 Λέξεις Ναυσικά Δημοσθένης συζούν

Στο μεταξύ, πέρα από τα άλλα προβλήματα με την Τζουλιάνα, η Ναυσικά πουλάει το αρχοντικό της στην Κέρκυρα και δίνει τα χρήματα από την πώληση στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα: «Αυτά τα χρήματα σας ανήκουν. Ετσι κι αλλιώς το αρχοντικό δεν μας χρησίμευε σε τίποτα. Δεν ξαναπήγα ποτέ εκεί», τους λέει.

Την ίδια στιγμή η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά, η οποία έχει αρχίσει να φοβάται για πολλά.

Ωστόσο πάντα δίπλα της είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος μάλιστα τη συμβουλεύει: «Ναυσικά, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κερδίσεις χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα», της λέει και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν: «

Νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε χωριστά. Ξέρεις ότι θέλω να είμαι κοντά σου και ειδικά αυτόν τον καιρό που έχεις προβλήματα. Ας συζήσουμε και ακόμα αν θέλεις μπορούμε να το κάνουμε ακόμα πιο επίσημο», της προτείνει και η Ναυσικά δέχεται. Δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην ζωγραφική

8 Λέξεις Οδυσσέας

Ο Οδυσσέας με την Ερση επιστρέφουν χαρούμενοι στην Κέρκυρα και στην καθημερινότητά τους, που πλέον είναι γεμάτη χαμόγελα. Ο Οδυσσέας μετά την περιπέτειά του ξαναβρίσκει τη ζωή του και αρχίζει να βλέπει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Ετσι παίρνει τη Νόνα και πάνε να το γιορτάσουν με μια ωραία βόλτα στην Παλιοκαστρίτσα. Εκεί κάθονται σε ένα ωραίο ταβερνάκι να φάνε και να τα πουν, όπου η Νόνα αρχίζει να πίνει λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους.

Λίγο αργότερα η Σίνθια, η νέα του μάνατζέρ, του κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση και ο Οδυσσέα, χαρούμενος όσο ποτέ που θα αρχίσει και πάλι να ζωγραφίζει, πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Παντρεύονται και η Σμαράγδα με τον Σίμο.