Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα: Οι δοκιμασίες και το μεγάλο έπαθλο

Πρεμιέρα την Παρασκευή 12/3 στις 21:00

Η Φάρμα: Οι δοκιμασίες και το μεγάλο έπαθλο
TV24 08.03.2021 17:52
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα» κάνει την πρεμιέρα του την Παρασκευή 12/3 στον ΑΝΤ1 και παρακάτω μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Αυτή θα είναι «Η Φάρμα»

Τέρμα τα παιχνίδια, η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Δείτε ποια είναι τα αντικείμενα που πήραν μαζί τους οι παίκτες.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

η φάρμα πρεμιέρα

Η Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από το μέρος που θα ζουν οι 14 παίκτες

Στο Πρωινό είδαμε το πρωί της Παρασκευής τα πρώτα πλάνα από την Φάρμα και τα μέρη που βρίσκονται οι 14 παίκτες - δείτε ποιοι είναι - .

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας μα ξενάγησε στο μποστάνι όπου εκεί θα καλλιεργούν τα λαχανικά τα οποία θα τρώνε. Μας έδειξε την παραδοσιακή τους κουζίνας αλλά και το μέρος στο οποίο θα βγάζουν νερό μιας και δεν θα έχουν κανονική ύδρευση στο σπίτι.

Ακόμα, στα δωμάτια των παικτών είδαμε τσουβάλια με υλικό ώστε να φτιάξουν το δικό του στρώμα μιας και δεν θα βρουν σχεδόν τίποτα έτοιμο.

Το μέρος δεν διαφέρει από ένα κλασσικό σπίτι σε χωρίο και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο ζωής που είχαν οι παίκτες.

«Εδώ πέρα που βρισκόμαστε από αυτή την πλευρά είναι το μποστάνι, είναι εδώ που θα καλλιεργούν την γη ουσιαστικά οι παίκτες για να παίρνουν απαραίτητα λαχανικά. Το σπίτι είναι χωριάτικο στυλ, εδώ λοιπόν είναι το νερό τους, δεν έχουν τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι πρέπει να βγουν έξω για να το προμηθευτούν. Αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν το δικό τους στρώμα.

Μπάνιο θα κάνουν έξω, θα ζεσταίνουν το νερό στην σόμπα και θα πλένονται. Έχουμε αφήσει εκτός κάτι πολύ σημαντικό που είναι ο αχυρώνας, εκεί που θα γίνονται τα αγωνίσματα. Τα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι ίσως ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει.» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Η Φάρμα: Ο Βασίλης Φιλίππου στον ρόλο του επιστάτη

Share