MasterChef 5: Νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας η Μαρία

Πήρε την κάρτα ασυλίας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας η Μαρία

Στo σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας που δεν ήταν άλλος από την Μαρία η οποία έχει στην κατοχή της την κάρτα ασυλίας.

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν αυτή της Μαρίας, του Τζιοβάνι και του Διονύση ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα χειροφίλημα στην κοπέλα της παρέας αιφνιδιάζοντας της.

Η παίκτρια, ανακουφισμένη και έχοντας στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό ανέβηκε στον εξώστη με τους τρείς συμπαίκτες της. Εκτός από την ασυλία, κέρδισε και μια πολύ πρακτική κουζινομηχανή που σίγουρα θα της χρησιμεύσει μελλοντικά. Σε προηγούμενη ομαδική, η παίκτρια είχε ψηφιστεί υποψήφια και είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

H νικήτρια της κάρτας ασυλίας

MasterChef Spoiler: Ο Κωστής αποχωρεί ξανά

Στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5 θα φανεί πως τα νέα δεν είναι καθόλου θετικά για τον Κωστή, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον διαγωνισμό και επέστεψε, αλλά φαίνεται πως θα δει την πόρτα της εξόδου για ακόμα μία φορά.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ένα άκρως απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας και πολλά πιάτα δεν ήταν καλά, γεγονός που απογοήτευσε ιδιαίτερα τους τρεις κριτές.

Σε επόμενο επεισόδιο, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα παρουσιάσουν και πάλι αρκετά αδύναμες προσπάθειες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, υποψήφιοι θα είναι ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Κωστής.

Ο Κωστής σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την επιστροφή του στο επεισόδιο της Δευτέρας και φαίνεται πως ο Ιωάννης μπόρεσε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να τον πετάξει έξω από τον διαγωνισμό για ακόμα μία φορά.