MasterChef 5 Highlights (9/3): Η νίκη της Μαρίας στο τεστ και η αποχώρηση της Ηρώς

Κανονικός χαμός στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (9/3): Η νίκη της Μαρίας στο τεστ και η αποχώρηση της Ηρώς

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τη μεγάλη νίκη της Μαρίας Λαζαρίδου στο τεστ δημιουργικότητας, στην αποχώρηση της Ηρώς μετά από το μοιραίο λάθος της.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας η Μαρία

Στo χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον νικητή του τεστ δημιουργικότητας που δεν ήταν άλλος από την Μαρία η οποία έχει στην κατοχή της την κάρτα ασυλίας.

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν αυτή της Μαρίας, του Τζιοβάνι και του Διονύση ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα χειροφίλημα στην κοπέλα της παρέας αιφνιδιάζοντας της.

Η παίκτρια, ανακουφισμένη και έχοντας στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό ανέβηκε στον εξώστη με τους τρείς συμπαίκτες της. Εκτός από την ασυλία, κέρδισε και μια πολύ πρακτική κουζινομηχανή που σίγουρα θα της χρησιμεύσει μελλοντικά. Σε προηγούμενη ομαδική, η παίκτρια είχε ψηφιστεί υποψήφια και είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Λία, Κωνσταντίνος και Ηρώ υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 5, βγήκαν οι τρεις χειρότερες προσπάθειες και αυτές ήταν της Ηρώς, του Κωνσταντίνου και της Λίας.

Ένας ακόμα παίκτης έχει φτάσει κοντά στο τέλος του διαγωνισμού και μέσα σε αυτούς η αρχηγός της προηγούμενης δοκιμασίας.

Η Μαρία, που βγήκε νικήτρια της δοκιμασίας, ενώ είχε την ευκαιρία να σώσει κάποιον, επέλεξε να κρατήσει την κάρτα ασυλίας για τον εαυτό της.

Η αποχώρηση της Ηρώς

Τεράστια ανατροπή έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης (9/3) στο MasterChef, αφού η Ηρώ αποχώρησε από το παιχνίδι, που χάνει ένα εκ των φαβορί του για το έπαθλο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ηρώ Περουλάκη, η Λία Μακροστέργιου και ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, οι οποίοι στο τεστ δημιουργικότητας είχαν την χειρότερη απόδοση.

Αυτή τη φορά το πιάτο που θα έκρινε την παραμονή τους στον διαγωνισμό δεν το έχουν επιμεληθεί κανένας από τους τρεις κριτές, αλλά ο καταξιωμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν ένα αντιγράψουν μια συνταγή του Μιχάλη Ντουνέτα, ένα αρκετά δύσκολο πιάτο με 11 παρασκευές.

Ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Μιχάλης Ντουνέτας πήραν μια απρόσμενη απόφαση. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου το blender της Ηρώς άνοιξε και όλα τα υλικά έπεσαν στον πάγκο. Όμως, η ίδια τα μάζεψε και τα πρόσφερε στους κριτές.

Αυτοί όμως δεν δοκίμασαν καν το πιάτο της, καθώς δεν τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και έτσι η Ηρώ Περουλάκη βρέθηκε εκτός MasterChef.