Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου ξάπλωσε για να φωτοσυνθέσει - «Να δω πώς θα σηκωθείς μετά»

Τα απίστευτα πειράγματα του Θανάση Πάτρα και του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου ξάπλωσε για να φωτοσυνθέσει - «Να δω πώς θα σηκωθείς μετά»

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα αύριο (12/3) στις 21.00 και το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε ένα απίστευτο στιγμιότυπο με τον Στράτο Τζώρτζογλου να ξαπλώνει στο μποστάνι για να κάνει "φωτοσύνθεση" και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να του κάνει πλάκα για την ηλικία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από τη σκληρή προπόνηση που έκανε για να μπει στο ριάλιτι, είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε λεπτό και έτσι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο από το μποστάνι της Φάρμας.

Έτσι, ξαπλώνει και δέχεται όλη την ενέργεια του ήλιου. Την ίδια στιγμή ωστόσο τον παρακολουθούν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας, οι οποίοι του κάνουν πλάκα για το πώς θα καταφέρει μετά να σηκωθεί έτσι που έχει ξαπλώσει.

Τζώρτζογλου Φάρμα

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τα όσα έχουν μέχρι στιγμής συμβεί, αποκάλυψε πως οι παίκτες της Φάρμας έχουν φάει ήδη όλες τις προμήθειες. Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ένας από τους επώνυμους κάνει μπάνιο γυμνός.

Το επικό στιγμιότυπο με τον Στράτο Τζώρτζογλου στη Φάρμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα δωμάτια, τον αχυρώνα και την τραπεζαρία των παικτών

Ζωή χωρίς ρεύμα, νερό, επαφή με τον έξω κόσμο και γενικότερα με τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Σε άλλους θα φάνταζε εφιάλτης, για τους 14 υποψήφιους αγρότες, όμως, θα γίνει καθημερινότητα για τους επόμενους τρεις μήνες στην Φάρμα, με τελικό στόχο το έπαθλο των 50.000€ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000€.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου ξεκινά ένα διαφορετικό ταξίδι στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής, το οποίο θα παρακολουθήσουμε μέσα από 48 κάμερες και δύο μέρες μετάδοσης κάθε εβδομάδα (Παρασκευή-Σάββατο). Παρά τις δυσκολίες και τις καταστροφές στις εγκαταστάσεις, που άφησε πίσω της η Μήδεια, τα 23 στρέμματα της Φάρμας ήταν έτοιμα εγκαίρως ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Εκεί βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, για να δώσει στο κοινό μια γεύση από τις αγροτικές εργασίες που θα δούμε: Οι παίκτες, μεταξύ άλλων, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα αρμέγουν τα ζώα και θα φροντίζουν τον στάβλο. Στο ρόλο του αγρότη είχε βρεθεί κι εκείνος το περασμένο καλοκαίρι, όταν βοηθούσε τον πατέρα του, Στέφανο Τανιμανίδη, με το μποστάνι που διατηρεί στο σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη.

Το YOU μπήκε στα παρασκήνια και σας παρουσιάζει τον χώρο όπου θα ζουν οι συμμετέχοντες στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, το μποστάνι τους, τον αχυρώνα τους, αλλά και το δωμάτιο του αρχηγού που εκλέγεται κάθε εβδομάδα - με σαφώς περισσότερες ανέσεις από τους υπόλοιπους. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονται και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Παυλίδου, ο Θανάσης Πάτρας και η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Φάρμας

Φάρμα

Φάρμα  αποκλειστικές φωτογραφίες

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.