Elif (12/3): Η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ και σοκάρεται

Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (12/3):  Η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ και σοκάρεται

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη ξένη σειρά του Star, Elif, μιας και στο σημερινό επεισόδιο η Τουλάι θα δει ξαφνικά μπροστά της την Μελέκ και θα πάθει σοκ, παρόλο που εκείνη δε θα την αναγνωρίσει και θα κρυφτεί.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif (12/3)

Επεισόδιο 797

Η Ζουλιντέ ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι είναι όλα καλά στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάει πάλι στο μαγαζί και μένει σπίτι. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν. Η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί. Όταν φτάνουν εκεί η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ και παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται.

Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν είναι τραυματικά για εκείνη. Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα, που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της μίλησε είναι το “Σπουργίτι”, την ώρα που θέλει να την κλείσει σε ίδρυμα.

Elif (12/3)

Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η Μελέκ έχει φοβηθεί και έχει κλειδωθεί.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και η Μελέκ ξεκλειδώνει αλλά όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά.

Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει. Ο μικρός προσπαθεί να της εξηγήσει πως η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι καλοί άνθρωποι. Η Ελίφ παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι. Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της.

Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του…

Ο Κερέμ παρακολουθεί τον Ταρίκ!

Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τότε χτυπάει το τηλέφωνό του. Απαντάει και μαθαίνει πως έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης για το Σαββατοκύριακο. Ο νεαρός προσπαθεί να παγιδεύσει τον γαμπρό του όταν του προτείνει να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο αλλά εκείνος αρνείται λέγοντας πως

θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια έκθεση. Ο Κερέμ αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του. Στο μεταξύ, η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ο αγαπημένος της τής έκανε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο. Η Ελίφ ξεσπάει για τη μητέρα της.

Elif Κερέμ

Ο Κερέμ ακολουθεί τον Ταρίκ στο ξενοδοχείο και προς μεγάλη του έκπληξη τον βλέπει μαζί με τη Χουμεϊρά. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πώς ο Ταρίκ κατάλαβε ότι ο Κερέμ τον υποψιαζόταν και φρόντισε πριν φτάσει στο ξενοδοχείο να ενημερώσει τους άντρες του να πάνε τη Ράνα πίσω στο σπίτι της. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει γιατί του είπε ψέματα ότι δήθεν θα πήγαινε σε μια έκθεση και συνεχίζει να τον υποψιάζεται!

Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, ενώ η Ράνα είναι έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως ο Ταρίκ είναι στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του. Του στέλνει συνέχεια μηνύματα, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Ταρίκ για να μην υποψιαστεί τίποτα η Χουμεϊρά, της ζητάει να κλείσουν τα κινητά τους για να μην τους ενοχλεί κανένας! Η Ράνα αρχίζει να πίνει και μεθάει!

TAGS