Σπίτι με το Mega: Σάββατο παρέα με τον Πάνο Κιάμο

Όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: Σάββατο παρέα με τον Πάνο Κιάμο

Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 21:00 το Σπίτι με το Mega υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο για «Μία νύχτα μόνο».

Όσα θα δούμε στο σπίτι με τον Mega

Ο Πάνος Κιάμος, ο τραγουδιστής που συνέδεσε το όνομα του με τη νυχτερινή διασκέδαση, υποδέχεται τους τηλεθεατές του MEGA σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη επιτυχίες που θα μας ξεσηκώσουν.

Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, εξασφαλίσαμε ένα απόσπασμα από το τραγούδι «Κάτσε και μέτρα» που ερμηνεύει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Σε αυτό το πάρτι, όμως, ο Πάνος Κιάμος δε θα είναι μόνος! Δίπλα του θα βρεθούν οι: Josephine, Goin’ Through, Bo και Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ακόμα, ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στο MEGA, το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Στα Χειρότερα» και το επίσημο video clip του που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music. Σημειώνουμε πως σε λίγο καιρό, το Σπίτι με το Mega αναμένεται να αλλάξει μιας και θα δούμε να αναλαμβάνει την εκπομπή ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σπίτι με το Mega: Η τηλεθέαση που έκανε με τις Μέλισσες (13/2)

Οι Μέλισσες επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου με ένα νέο εντυπωσιακό show στο Σπίτι με το Mega, με φοβερούς καλεσμένους. Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του, έκαναν συντροφιά στο κοινό και ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Απέναντί τους έπαιζε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία κατάφερε να νικήσει την μάχη της τηλεθέασης, μιας και οι Μέλισσες, στο δυναμικό κοινό σημείωσαν 10,3% ενώ την ίδια στιγμή, το Στην υγειά μας ρε παιδιά, σημείωσε 12,6%.

Prime time

  • ALPHA: Iron Man 2 11,5
  • ΑΝΤ1: Ταξί 12,4
  • ΑΝΤ1: Μία κυρία στα μπουζούκια 9,5
  • STAR: Οι Πελαργοί 12,3
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 12,6
  • Mega: Στο σπίτι με το Mega 10,3
  • OPEN: Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού 8,5