Η Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Κωνσταντίνος Μακρής

Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Κωνσταντίνος Μακρής

Στην Φάρμα , αφού είδαμε την έναρξη, παρακολουθήσαμε την διαδικασία που οι παίκτες θα βγάζουν τον αρχηγό κάθε εβδομάδας. Αυτός που τα κατάφερε είναι ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Αρχικά οι παίκτες ψηφίζουν με προσωπικά κριτήρια ποιον θέλουν για αρχηγό, στη πορεία όμως κι ενώ στην προκειμένη περίπτωση είχαν βγάλει αρχηγό τους τον Ντούπι, ο Σάκης Τανιμανίδης τους πληροφόρησε πως δεν τελείωσε εκεί η διαδικασία.

Οι θέσεις των παικτών είχαν κάποια χαρτάκια που ένα από αυτά υποδείκνυε έναν ακόμα υποψήφιο για αρχηγό. Σήμερα ο τυχερός ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στην πορεία οι δυο παίκτες μέσα από μια δοκιμασία κοπής ξύλων θα έφταναν στο τελικό αποτέλεσμα. Όποιος έκοβε πιο γρήγορα τα ξύλα αυτός και θα έβγαινε αρχηγός.

Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος.

Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων. Δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα μέσα από τη Φάρμα.

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή στη Φάρμα μετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εμπειρία και να περάσει ωραία. Οι φίλοι του τον θεωρούν ήρεμη δύναμη, εργατικό, φιλικό, μάχιμο και προσαρμοστικό

Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.

Στη Φάρμα θα του λείψουν τα ανίψια και οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα.