Η Φάρμα: Η έναρξη του ριάλιτι και η παρουσίαση των παικτών

Πάσχισαν για να φτάσουν στο αγρόκτημα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Η έναρξη του ριάλιτι και η παρουσίαση των παικτών

Η Φάρμα έκανε την έναρξη της και όλοι οι παίκτες πανέτοιμοι να αφήσουν πίσω τους την πολυτελή ζωή τους, ετοιμάστηκαν να πασχίσουν για τα πιο βασικά!

Έγινε μια παρουσίαση των παικτών και ταυτόχρονα βλέπαμε την διαδρομή τους προς την Φάρμα, οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν ένα μονοπάτι μέσα από το δάσος κουβαλώντας ο καθένας τα πράγματα του ώστε να φτάσουν στο μέρος που θα έμεναν.

Η Φάρμα όπως είπαν οι περισσότεροι θα τους μάθει να εκτιμούν όσα έχουν ήδη και σε πολλούς θα τους γυρίσει πίσω σε εποχές που δεν είχαν οικονομική άνεση για βασικά αγαθά.

Η έναρξη της Φάρμας

Η Φάρμα - Τανιμανίδης: «Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν με τις ποσότητες των φαγητών»

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι 14 παίκτες αλλά και για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις εργασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι παίκτες αλλά και στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μέχρι στιγμής, μιας και όπως είπε είναι σαν να πηγαίνουν την πρώτη μέρα στο σχολείο.

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια.

Οι πρώτες μέρες είναι πιο.. γιούχου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες.

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων. Εδώ είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη Φάρμα έχουμε τα κλασικά ζώα που υπάρχουν στα χωριά μας. Κοτούλες, κατσικάκια κλπ.

Οι παίκτες δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φάρμας. Η Φάρμα είναι όμως αρκετά μεγάλη, έχουν χώρο οι παίκτες. Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ γατί δεν ξέρει που είναι η Φάρμα. Ξέρουν πως είμαστε κάπου στη Μαλακάσα, αλλά όχι που ακριβώς. Εγώ απολαμβάνω πολύ να συζητάω με τους παίκτες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.