Η Φάρμα: Η αεροσυνοδός Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει έτοιμη να γίνει αγρότισσα

Θα τα καταφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φάρμα: Η αεροσυνοδός Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει έτοιμη να γίνει αγρότισσα

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έφυγε από την πολυτελή ζωή της και τη δουλειά της αεροσυνοδού για να ζήσει ακόμα μια εμπειρία, αυτή της Φάρμας.

Η παίκτρια είναι αεροσυνοδός και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται και ως πιλότος, οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν φιλόδοξη και ασταμάτητη αφού συνεχώς θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα.

Σίγουρα η Φάρμα είναι μια πρόκληση για την ίδια όπως και για τους περισσότερους αν και όπως δήλωσε στο χωρίο της στην Κρήτη έχει την ζωή του αγρότη και...έχει κάποιες βασικές γνώσεις! Δείτε ποιος βγήκε αρχηγός της πρώτης εβδομάδας.

Λίγα λόγια για την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το “φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της “την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”. Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.