Έξαψη: Η Κλαίρη χάνει το μωρό και την Αγάπη

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη: Η Κλαίρη χάνει το μωρό και την Αγάπη

Στην Έξαψη, αν και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν, τελικά η Κλαίρη αποβάλλει. Και αυτό δεν είναι το μόνο χτύπημα της μοίρας αφού εμφανίζεται η βιολογική μητέρα της Αγάπης.

Ενας οξύς πόνος οδηγεί την Κλαίρη στο νοσοκομείο. «Το μωρό μου, σώστε το μωρό μου...», φωνάζει σφαδάζοντας. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν, όμως τελικά η μάχη χάνεται και το κορίτσι δεν καταφέρνει να κρατήσει το παιδί.

Μπορεί αρχικά να μην ήξερε τι να κάνει με αυτή την απροσδόκητη εγκυμοσύνη και η σκέψη να κάνει έκτρωση να πέρασε από το μυαλό της με τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει, όμως κάτι μέσα της τής έλεγε να μην προχωρήσει. Και σίγουρα δεν ήθελε να συμβεί αυτό.

«Αγάπη μου, μη στενοχωριέσαι. Εχεις την Αγάπη κι εμένα», της λέει ο Αλέξανδρος και αγκαλιάζονται σφιχτά. Ομως η σχέση τους πια είναι τεταμένη. Οσο περνάει ο καιρός προσπαθούν να ανακάμψουν από τις αναποδιές, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Μια ξαφνική επίσκεψη θα έρθει να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ από τη σειρά απομακρύνεται και ο Νίκος Νικολάου.

Πέρα από το μωρό η Κλαίρη στην Έξαψη χάνει και την Αγάπη

Η Μαργαρίτα Σταθάκου εμφανίζεται στο παντοπωλείο. «Γεια σας. Τι θα θέλατε;», τη ρωτάει η Κλαίρη. Εκείνη την κοιτάζει και της λέει με δισταγμό αλλά και αποφασιστικότητα: «Είμαι η μαμά της Αγάπης. Ηρθα να την πάρω». Η Κλαίρη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Έξαψη Κλαίρη Αγάπη

Αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Με αυτό το παιδί έχει δεχθεί πολύ. Πώς θα το αποχωριστεί; Ομως ο νόμος είναι ξεκάθαρος και η βιολογική μητέρα, από τη στιγμή που είναι σε θέση να την αναλάβει, έχει τον πρώτο λόγο. Ετσι η Κλαίρη θα υποστεί μια δεύτερη σημαντική απώλεια στη ζωή της.

Η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή

Η ανεύρεση του καμένου πτώματος στην αγροικία οδήγησε την αστυνομία στο να συλλέξει γενετικό υλικό προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητα του θύματος. Και μπορεί η Βάλια να ήταν η άτυχη που βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος ώρα, όμως τα στοιχεία που στάλθηκαν στα εργαστήρια δείχνουν ότι υπάρχει διασταύρωση DNA ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Το γενετικό υλικό ταυτοποιείται. Τα νέα για την πατρότητα της Τζόυ πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Κωστής μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας της και μετά το αρχικό σοκ κυριεύεται από θυμό.
Εξαλλος επιτίθεται στην Εβίτα, η οποία φαίνεται να τα έχει τελείως χαμένα. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Πώς μπόρεσες να μη μου πεις ότι είσαι έγκυος στο παιδί μου και να φύγεις;

Μου στέρησες ακόμη και το δικαίωμα να ξέρω», της φωνάζει αλλά εκείνη είναι σοκαρισμένη. «Τι είναι αυτά που λες; Δεν το ήξερα. Δεν μπορεί. Κάποιο λάθος έχει γίνει. Εγώ...», ψελλίζει. Για άλλη μια φορά, στο πλευρό
του Κωστή στέκεται η Μαρίνα.