Η Φάρμα Highlights (13/3): Η πρώτη ασυλία και η αποχώρηση του Παναγιώτη

Ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα Highlights (13/3): Η πρώτη ασυλία και η αποχώρηση του Παναγιώτη

Το δεύτερο επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/3) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την πρώτη ασυλία που δόθηκε στο παιχνίδι, στην αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζόπουλου.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Νικητής της πρώτης ασυλίας ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Το δεύτερο επεισόδιο της Φάρμα ξεκίνησε και οι άντρες ξεκίνησαν μια δοκιμασία ώστε βγει ο νικητής ασυλίας που δεν θα μπορεί να ψηφιστεί από τον Θανάση Πάτρα ως μονομάχος. Αυτός είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Εχθές παρακολουθήσαμε τον αρχηγό της Φάρμας, Κωνσταντίνο να επιλέγει ανάμεσα στους δύο υπηρέτες ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος, αυτός ήταν ο Θανάσης Πάτρας.

Έτσι, ο Θανάσης Πάτρας έπρεπε να επιλέξει έναν για μονομάχο ανάμεσα στους υπόλοιπους άντρες εκτός αυτού που κέρδισε την ασυλία.

Μονομάχος μαζί με τον Θανάση Πάτρα ο Παναγιώτης

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας είδαμε τον Βασίλη να παίρνει την πρώτη ασυλία και τον Θανάση Πάτρα να επιλέγει αυτόν με τον οποίο θα μονομαχήσει για την παραμονή του.

Αφού την πρώτη ασυλία πήρε ο Βασίλης, έπειτα ο Θανάσης Πάτρας με τα δικά του στρατηγικά κριτήρια έπρεπε να επιλέξει με ποιον θα έρθει αντιμέτωπος ώστε να βγει ίδιος νικητής.

Έτσι την μαύρη πέτρα έδωσε στον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Μετά από πέντε δύσκολες δοκιμασίες στην Φάρμα, ανάμεσα στους δύο μονομάχους, τον Θανάση Πάτρα και τον Παναγιώτη αυτό που τελικά αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης.

Οι δύο παίκτες είχαν να διαγωνιστούν σε πέντε δοκιμασίες στις οποίες είχε δώσει βαρύτητα ο Παναγιώτης.

Όλες ήταν πολύ απαιτητικές, με τους δύο τους πηγαίνουν πόντο - πόντο.

Στην τελευταία δοκιμασία ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πως έπρεπε να δουν το replay έτσι ώστε να είναι σίγουροι.