Η Φάρμα: O Κωνσταντίνος επέλεξε ως ''υπηρέτες'' την Σοφία Παυλίδου και τον Θανάση Πάτρα

Πέρασαν στην αντεπίθεση ο Στράτος και ο Θανάσης για τα «πολιτικά» κριτήρια του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: O Κωνσταντίνος επέλεξε ως ''υπηρέτες'' την Σοφία Παυλίδου και τον Θανάση Πάτρα

Με τσακωμούς ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής ''υπηρετών'' από τον Κωνσταντίνο Μακρή αφού τα κριτήρια του δεν άρεσαν στον Θανάση Πάτρα και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο παίκτης επέλεξε να ψηφίζει ανάμεσα στους παίκτες που δεν τον ψήφισαν να βγει αρχηγός, επομένως ως πρώτο υπηρέτη επέλεξε την Σοφία Παυλίδου και ύστερα τον Θανάση Πάτρα.

Αυτό βρήκε αντίθετο τον Θανάσης και τον Στράτο οι οποίοι επέμεναν πως πρέπει να ψηφίζεται ο πιο αδύναμος παίκτης όχι αυτός που δεν έδωσε θετική ψήφο στον αρχηγό.

Η βαρύτητα του υπηρέτη, φαίνεται από το γεγονός πως ολόκληρη την εβδομάδα θα πρέπει να κάνει τις δουλειές του αρχηγού και να τον ευκολύνει και ότι θα είναι υποψήφιος για την δοκιμασία της αποχώρησης.

Οι δύο υπηρέτες τις εβδομάδας

Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου ξάπλωσε για να φωτοσυνθέσει - «Να δω πώς θα σηκωθείς μετά»

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα αύριο (12/3) στις 21.00 και το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε ένα απίστευτο στιγμιότυπο με τον Στράτο Τζώρτζογλου να ξαπλώνει στο μποστάνι για να κάνει "φωτοσύνθεση" και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να του κάνει πλάκα για την ηλικία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από τη σκληρή προπόνηση που έκανε για να μπει στο ριάλιτι, είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε λεπτό και έτσι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο από το μποστάνι της Φάρμας.

Έτσι, ξαπλώνει και δέχεται όλη την ενέργεια του ήλιου. Την ίδια στιγμή ωστόσο τον παρακολουθούν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας, οι οποίοι του κάνουν πλάκα για το πώς θα καταφέρει μετά να σηκωθεί έτσι που έχει ξαπλώσει.

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τα όσα έχουν μέχρι στιγμής συμβεί, αποκάλυψε πως οι παίκτες της Φάρμας έχουν φάει ήδη όλες τις προμήθειες. Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ένας από τους επώνυμους κάνει μπάνιο γυμνός.

Το επικό στιγμιότυπο με τον Στράτο Τζώρτζογλου στη Φάρμα