Έξαψη - αποκλειστικό: Η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή

Εξέλιξη σοκ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη - αποκλειστικό: Η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή

Στην Έξαψη, οι έρευνες για την πυρκαγιά στην αγροικία φέρνουν στο φως έναν οικογενειακό δεσμό που θα ανατρέψει τα πάντα. Από εδώ και πέρα τίποτα δε θα είναι ίδιο στις ζωές των ηρώων.

Η ανεύρεση του καμένου πτώματος στην αγροικία οδήγησε την αστυνομία στο να συλλέξει γενετικό υλικό προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητα του θύματος. Και μπορεί η Βάλια να ήταν η άτυχη που βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος ώρα, όμως τα στοιχεία που στάλθηκαν στα εργαστήρια δείχνουν ότι υπάρχει διασταύρωση DNA ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η αποκάλυψη ότι η Τζόυς είναι παιδί του Κωστή στην Έξαψη

Το γενετικό υλικό όσον αφορά στο κορίτσι ανήκει στην Τζόυ. Η αστυνομία είχε βρει στην αγροικία ένα μπλουζάκι της και από εκεί ήταν που λήφθηκε το δείγμα. Τώρα ξεκινάει μια νέα έρευνα προκειμένου να βρουν σε ποιον άντρα ανήκει. Τον Μηνά, τον Κωστή ή τον Γιάννο; Ο Γιάννος εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Οπότε απομένουν τα δύο αδέλφια. Ομως εκείνος που είχε σχέση με τη μητέρα της Τζόυ στο παρελθόν, την Εβίτα, είναι ο Κωστής. Τη σκέψη του που καλπάζει πιστοποιούν και τα ίδια τα αποτελέσματα. Το γενετικό υλικό ταυτοποιείται. Τα νέα για την πατρότητα της Τζόυ πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία. «Κωστή, είσαι ο πατέρας της», του ανακοινώνει ο Μηνάς.

Έξαψη Εβίτα

Εκείνος μετά το αρχικό σοκ κυριεύεται από θυμό. Εξαλλος επιτίθεται στην Εβίτα, η οποία φαίνεται να τα έχει τελείως χαμένα. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Πώς μπόρεσες να μη μου πεις ότι είσαι έγκυος στο παιδί μου και να φύγεις; Μου στέρησες ακόμη και το δικαίωμα να ξέρω», της φωνάζει αλλά εκείνη είναι σοκαρισμένη. «Τι είναι αυτά που λες; Δεν το ήξερα. Δεν μπορεί. Κάποιο λάθος έχει γίνει. Εγώ...», ψελλίζει. Για άλλη μια φορά, στο πλευρό του Κωστή στέκεται η Μαρίνα, ενώ η Κλαίρη χάνει το μωρό της.

Η Εβίτα, με τη σειρά της, προσπαθεί να βάλει το μυαλό της σε μια τάξη. Οταν έμεινε έγκυος από τον Κωστή δεν το ήξερε και αμέσως μετά τον χωρισμό τους έφυγε στην Αγγλία όπου γνώρισε τον Αλέξανδρο και θεώρησε ότι έμεινε έγκυος από εκείνον.

Μια λάθος διάγνωση στο εξεταστικό εκεί κέντρο όσον αφορά το πόσων εβδομάδων ήταν δεν την πονήρεψε τότε. Τώρα όμως τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και τα νέα δεν θα αργήσουν να τα μάθουν τόσο η Τζόυ όσο και ο Αλέξανδρος.