House of Fame: Έξω φρενών η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη - «Δεν θα ήθελα να ξανά έρθεις στο μάθημα μου»

«Δεν υπάρχει σεβασμός κορίτσι μου, λυπάμαι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έξω φρενών η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη - «Δεν θα ήθελα να ξανά έρθεις στο μάθημα μου»

Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame μεταξύ της Πέννυς Μπαλτατζή και της Πηνελόπης, με την πρώτη να της ζητάει να μην ξανά έρθει στο μάθημα της.

Αφορμή για ακόμη μια φορά στάθηκε η εμφάνιση της σπουδάστριας στο live του House of Fame καθώς η ίδια εμφανίστηκε στους κριτές ερμηνεύοντας ένα τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και παίζοντας πιάνο.

House of Fame εκτός εαυτού η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη

Το πιάνο όμως ήταν κάτι που η ίδια είχε απαιτήσει με την Πέννυ Μπαλτατζή να επιμένει να μην το κάνει για να μείνει συγκεντρωμένη στην ερμηνεία της, κάτι που πράγματι επιβεβαιώθηκε.

Η Πέννυ της είπε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει σεβασμός κορίτσι μου, λυπάμαι. Ξέρεις τι με θλίβει; Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Που; Μόνη σου αναιρείσαι. Ήρθες και είπες ότι δεν ήρθες για να αποδείξεις ότι είσαι καλή τραγουδίστρια. Γιατί ήρθες; Άκουσέ με, είδανε και είδαμε κάτι σε εσένα. Εσύ δε το βλέπεις… Μίλησες με αγένεια.

Με στεναχώρησες. Δεν σου απάντησε γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω την εμφάνισή σου. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, δεν ξέρω αν θέλω να ξαναέρθεις στο μάθημά μου… Νιώθω ότι δε θες να σου δώσω κάτι. Δίνουμε την ψυχή μας εκεί μέσα, νιώθω ότι δε με σέβεσαι. Ο τρόπος που μίλησες μου δείχνει ότι δε με σέβεσαι..

Έχεις έναν τοίχο μπροστά σου και όταν τραγουδάς και στο να δεχτείς πράγματα από μας. Μπορείς να μην έρθεις στο μάθημά μου. Δεν θα ήθελα να έρθεις, ιδανικά δεν θα ήθελα να έρθεις. Εγώ σαν Πέννυ δεν μπορώ να το κάνω αυτό” κατέληξε η Πέννυ Μπαλτατζή.

House of fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Πηνελόπης που έχει φέρει εντάσεις στην Ακαδημία

House of fame Πηνελόπη βογραφικό

  • Είναι 30 ετών και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί».
  • Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες.
  • Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας.
  • Ειδικότητες με τις οποίες ασχολείται έως σήμερα.
  • Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής.
  • Είναι αρκετά ανταγωνιστική και μπορεί να τραγουδήσει από Τρύπες μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη.
  • Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, λέει όχι στις σχέσεις, ναι στην καριέρα!