Masterchef 5 - Στέφανος: «Η Κωνσταντίνα είναι τραγική.. έχει αλλάξει 15 προσωπικότητες»

Η άγρια επίθεση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Στέφανος: «Η Κωνσταντίνα είναι τραγική.. έχει αλλάξει 15 προσωπικότητες»

Το νέο επεισόδιο του Mastechef ξεκίνησε με τον Στέφανο για ακόμη μια φορά τα ρίχνει τα καρφιά του και να τα βάζει με την Κωνσταντίνα.

Ο Στέφανος έχει δείξει αρκετές φορές την εμπάθεια του προς συγκεκριμένους παίκτες και η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα είναι μια από αυτές, το ίδιο και για τον κόσμο του twitter.

Το γράμμα του Κωστή Αλεξάκη έφερε αρκετές αντιδράσεις και στάθηκε αφορμή να προχωρήσουν οι παίκτες σε αρκετές αποκαλύψεις και δηλώσεις. Μια από αυτές ήταν του Στέφανου, ο οποίος επιτέθηκε στην Κωνσταντίνα, κατηγορώντας την πως είναι.. τραγική και πως έχει αλλάξει μέσα στο παιχνίδι 15 προσωπικότητες!

Masterchef 5 - Στέφανος για Κωνσταντίνα

Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν μας αφορούν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι εντάσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, δεν αφορούν τους τρεις κριτές οι οποίοι ασχολούνται μόνο με το μαγειρικό κομμάτι.

Ο αγαπημένος σεφ εξήγησε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι μέσα στο σπίτι ενώ τόνισε πως από τον πρώτο κιόλας κύκλο, οι τρεις κριτές επιλέγουν να απέχουν από τους καυγάδες ενώ όπως έχουμε δει από τα επεισόδια περιορίζονται σε σχόλια για την μαγειρική των παικτών.

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μόνο στις διαδικασίες του παιχνιδιού στο στούντιο. Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, αυτό είναι δικό τους θέμα.

Εμείς όπως έχετε παρατηρήσει σε όλα τα MasterChef, απέχουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού της ροής των παιχνιδιού και των διαδικασιών. Αυτό μας ενδιαφέρει. Και να κρατάμε βέβαια τις ισορροπίες πάνω στη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας μεταξύ του. Αυτά δεν μας αφορούν» εξήγησε ο Πάνος Ιωαννίδης.