Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στο αποψινό 17/3 επεισόδιο η χήρα

Πλέον είναι συγγραφέας πολύ γνωστή με πολλά λεφτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στο αποψινό  17/3 επεισόδιο η χήρα

Στο αποψινό 17/3 επεισόδιο της σειράς Καφέ της Χαράς πρόκειται να παρακολουθήσουμε την επιστροφή της χήρας που γνωρίσαμε πριν από 15 χρόνια.

Τι θα δούμε σήμερα στο Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1

Μετά την τεράστια επιτυχία του Ημερολογίου γυναικών, αλλά και της Λέσχης βιβλίου, η Χαρά δέχεται μία περίεργη πρόταση. Η διάσημη συγγραφέας Έλενα Ζαΐμη-Δαπόντε θέλει όχι μόνο να παρουσιάσει το καινούργιο της βιβλίο «Το καφέ είναι το καινούργιο μαύρο», στο Καφέ της Χαράς, αλλά και να αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Μέχρι τώρα, κανένας δεν ξέρει ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από το όνομα Δαπόντε και κυκλοφορούν οι πιο περίεργες φήμες για εκείνη.

Τη βραδιά της παρουσίασης, η Σταυρούλα και ο Φατσέας, που πλέον είναι ένας επιτυχημένος μπίζναμαν, ξανασμίγουν και φαίνεται πως τίποτε δεν μπορεί να τους χωρίσει πια. Τίποτε, εκτός από το αμαρτωλό παρελθόν του Φατσέα, που επιστρέφει μαζί με τη Δαπόντε!

Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί και η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα είναι απίστευτη.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη για την επιστροφή της στο Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς Χήρα Ευαγγελία Μουμούρη

Η Ευαγγελία Μουμούρη, βρέθηκε καλεσμένη στο Καφέ της Χαράς, όπου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή σε έναν ρόλο που την αγαπήσαμε πολύ, παρόλο που δεν ήταν αγαπητή στο Κολοκοτρωνίτσι.

«Χάρηκα πολύ που επέστρεψα στο Καφέ της Χαράς με τον ρόλο που είχα παίξει πριν από 16 χρόνια. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Καθόλου. Ήθελα να δω πώς θα αποφασίσουν να φέρουν αυτόν τον χαρακτήρα πίσω. Επιστρέφω ως συγγραφέας πολύ γνωστή με πολλά λεφτά. Πάω στο Κολοκοτρωνίτσι για να πείσω όλους τους κατοίκους του χωριού πως δεν ήταν αλήθεια όσα είχε πει ο Πώποτας πριν 16 χρόνια. Η χήρα εμφανίζεται για να πάρει το αίμα της πίσω. Με γύρισε 16 χρόνια πίσω» είπε τηλεοπτική χήρα του χωριού.