Η Φάρμα - Spoiler: Χαμός με τη Μαρία Μιχαλοπούλου - «Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό»

Μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στο μοντέλο και τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα - Spoiler: Χαμός με τη Μαρία Μιχαλοπούλου - «Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό»

Λίγες μέρες βρίσκονται οι παίκτες στη Φάρμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι εντάσεις δεν έχουν λείψει και η Μαρία Μιχαλοπούλου βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο κέντρο των εξελίξεων με τους συμπαίκτες της να βρίσκονται απέναντί της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής μεταξύ άλλων θα δούμε τον Ερωτόκριτο και τη Μαρία Φραγκάκη να μπαίνουν στη Φάρμα, ωστόσο την ίδια στιγμή, οι διαγωνιζόμενοι θα «στήσουν» την Μαρία στον τοίχο.

Τι συμβαίνει με τη Μαρία Μιχαλοπούλου στη Φάρμα

Σε απόσπασμα από τη Φάρμα που θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή, βλέπουμε τους παίκτες να εκφράζουν την ενόχλησή τους για την συμπεριφορά της. «Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό. Μιλάει χωρίς σεβασμό στον Ιατρόπουλο και τον Πάτρα. Έπαιζε έναν ρόλο τόσο καιρό. Δεν έχει τρόπο, μιλήσαμε μαζί της βράδια ατελείωτα και της εξηγήσαμε δέκα πράγματα. Από ένα σημείο και μετά δεν το δικαιολογείς», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Μαρία Μιχαλοπούλου Φάρμα

Αποχωρεί η Μαρία Θωμά

Η Φάρμα έκανε πολύ δυναμική είσοδο στον κόσμο των ριάλιτι μιας και ήδη από την πρεμιέρα της «έβγαλε δόντια» και έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου και πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τα νούμερα της prime time ζώνης.

Έτσι, μετά από τα δύο πρώτα επεισόδια η Φάρμα έκανε το κοινό να ασχολείται μαζί της. Το περασμένο Σάββατο, από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την εμπειρία του αλλά και για τους δυνατούς συμπαίκτες του.

H αποχώρηση της Μαρίας Θωμά από τη Φάρμα

Το πρωί της Τετάρτης όμως, η εκπομπή Πάμε Δανάη θέλησε να δώσει τον δεύτερο παίκτη που θα βρεθεί εκτός Φάρμας και δεν είναι άλλη από τη Μαρία Θωμά, η οποία θα βρεθεί υποψήφια μαζί με τη Μαρία Τοτόμη και θα χάσει στη μονομαχία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram