Έρωτας με διαφορά: Η Ελβίρα φιλάει τον Ηλία - Ο πρώην της Ζέτας επιστρέφει

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Η Ελβίρα φιλάει τον Ηλία - Ο πρώην της Ζέτας επιστρέφει

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Έρωτας με Διαφορά, καθώς η Ελβίρα άσχημα ψυχολογικά μετά την αποκάλυψη πως δεν μπορεί να κάνει παιδί με τον σύζυγό της, φιλάει τον Ηλία.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στην σειρά Έρωτας με διαφορά

h Ζέτα, μετά τη συζήτησή της με τη Ναταλία, αρχίζει να έχει αμφιβολίες και ενοχές για τη σχέση της με τον Κωστή. Μήπως πραγματικά η παρουσία της δρα ανασταλτικά για τον ίδιο και του περιορίζει τη ζωή του; Ο Κωστής, όμως, δείχνει πολύ ευτυχισμένος μαζί της.

Η Φαίη αρχίζει να ερωτεύεται τον Δαμιανό και στην προσπάθειά της να τον ξεπεράσει, επιχειρεί να προσεγγίζει τον Άρη, που τελικά αποδεικνύεται πολύ πιο ανώριμος απ’ όσο φανταζόταν. Η Ελβίρα έχει στομαχικό ίλιγγο και νομίζει ότι είναι έγκυος. Κάτι που της καταρρίπτει ο Φίλιππος, αποκαλύπτοντάς της ότι έχει κάνει αγγειεκτομή, προκειμένου να διασφαλίσει την από κοινού απόφασή τους να μην κάνουν παιδιά.

Η Ελβίρα, σοκαρισμένη από αυτήν την πληροφορία, αλλά και από αντίδραση, πέφτει στην αγκαλιά του Χρήστου. Ο Μάρκος έχει γενέθλια και η Μάρω του αγοράζει για δώρο τον υπερήρωα, που του αρέσει πολύ, αλλά τού λέει ότι το έστειλε ο πατέρας του, ο Στέλιος. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Ζέτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον εξαφανισμένο Στέλιο, ο οποίος της ανακοινώνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα… Ωστόσο αν δεν προλάβατε να δείτε τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη εδώ.

Πως τα πάει σε τηλεθέαση η σειρά Έρωτας Με Διαφορά;

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική "μάχη" με νούμερα "φωτιά" και θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο και δεν θα μείνει μόνο στα 13 επεισόδια.

Έρωτας με διαφορά STAR τηλεθέαση

Συγκεκριμένα στην prime time ζώνη της Πέμπτης 18/2 η σειρά Έρωτας με διαφορά σημείωσε 16,1%, ενώ οι 8 Λέξεις 11,2% και η Φαμίλια 14,8%

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 16,2
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 14,8
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 34,1
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 16,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,2
  • ΣΚΑΙ: Εξολοθρευτής 6,5
  • Mega: Γαμήλιο πάρτι 4,4
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 20,5
  • OPEN: Twilight Saga: Η νέα σελήνη 8,0
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 8,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 10,6
  • ALPHA: Αγγελική 7,0
  • ALPHA: The Call 7.5

Να σημειώσουμε πως, όπως αναφέρει και η «Real News», οι ιθύνοντες σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.