Η Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου η νέα αρχηγός της εβδομάδας

«Είχα την ευκαιρία, την αξιοποίησα και κέρδισα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου η νέα αρχηγός της εβδομάδας

Η νέα αρχηγός της εβδομάδας στην Φάρμα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μονομάχησε με την Μαρία Σπυροπούλου και κατάφερε να την κερδίσει σημειώνοντας τον χρόνο των 4.33 λεπτών.

Ο Παναγιώτης, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, άφησε ένα γράμμα, μέσα στο οποίο έγραφε πως θέλει την συγκεκριμένη παίκτρια για αρχηγό του σπιτιού.

Έτσι, με τους παίκτες αμέσως μετά να ψηφίζουν την Μαρία Σπυροπούλου ως δεύτερη υποψήφια, οι δύο κοπέλες αγωνίστηκαν προκειμένου μια από τις δύο να κερδίσει την αρχηγία.

Σημειώνοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο, η Μαρία Μιχαλοπούλου ορίστηκε ως η αρχηγός της εβδομάδας, κερδίζοντας παράλληλα και την ασυλία.

 Η Φάρμα η Μαρία Μιχαλοπούλου η νέα αρχηγός της εβδομάδας

Η Φάρμα - Βασίλης Φιλίππου: «Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης στο ριάλιτι της Φάρμας και μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και τους παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και λέγεται πως βρίσκεται εντελώς απομονωμένη.

«Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 αλλά όπως έχω δηλώσει εστιάζω στο επάγγελμα μου, είμαι αγρότης γέννημα θρέμμα, την τηλεόραση δεν την κυνήγησα ποτέ σίγουρα πάντα στην ζωή μου δεν κλείνω πόρτες, αυτό έτυχε στην πορεία και είπα να το κάνω εμπειρικά», είπε αρχικά ο Βασίλης Φιλίππου.

«Έτυχε να μου προτείνουν κάτι τηλεοπτικό, μια παρουσίαση εσωρούχων δεν μου άρεσε δεν ήθελα να το κάνω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν 1-2 μήνες είχα δει ότι ξεκινάει και ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για παίκτης. Βρήκα έναν φίλο μου και είπα ότι θα δηλώσω συμμετοχή και μου λέει όχι δες αν θέλουν επιστάτη. Την άλλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και μου κάνουν την πρόταση για τον επιστάτη από εκεί που δεν το περίμενα», συνέχισε.

«Στο επάγγελμα που κάνουμε πρέπει να είσαι αυστηρός δεν μπορείς να σηκωθείς ότι ώρα θες και να πας να ποτίσεις τα φυτά… Είναι κάτι πολύ κοντά σε εμένα, είμαι αυστηρός αλλά με σεβασμό. Δεν κάνω διακρίσεις αν είναι κάποιος γνωστός ή όχι τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο και με σεβασμό.

Δεν θέλω να κάνουν πράγματα από μόνοι τους γιατί αυτό εμποδίζει τις μελλοντικές δοκιμασίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να έρθω με κάποιον κοντά, μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος με ρωτάνε τα πάντα και θέλουν να μάθουν…

Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία την αγρότισσα, αλλά εγώ δεν είμαι και κάθε μέρα μέσα την βλέπω μερικές φορές αποστασιοποιημένη… Ο Σάκης ο Τανιμανίδης είναι εξαιρετικός και θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του ΑΝΤ1 που με έχουν βάλει στην οικογένεια τους».