Η Φάρμα: Η Μαρία Θωμά και ο Βασιλής Μαντζουράνης οι «υπηρέτες» της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Η απόφαση της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Μαρία Θωμά και ο Βασιλής Μαντζουράνης οι «υπηρέτες» της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Τους υπηρέτες της ανακοίνωσε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας η Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς αναδείχθηκε η νέα αρχηγός της εβδομάδας.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που εκνευρίστηκαν με την αρχηγία της συγκεκριμένης παίκτριας, και περιμέναν πως και πως να δουν ποιους θα ορίσει ως υπηρέτες της.

Έτσι λοιπόν, αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες στο σαλόνι, η Μαρία ανακοίνωσε πως οι υπηρέτες της εβδομάδας είναι η Μαρία Θωμά και ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με την Μαρία Θωμά να δείχνει αρκετά εκνευρισμένη.

 Η Φάρμα υπηρέτες Μαρίας Μιχαλοπούλου

Η Φάρμα - Παναγιώτης Χατζόπουλος: «Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας, ενώ αποκάλυψε και πως η Κυριακή Κατσογερσάκη είναι πιο ωραία από κοντά.

Ο Παναγιώτης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα μετά τη μονομαχία του με τον Θανάση Πάτρα και όπως εξήγησε στεναχωρήθηκε πολύ.

Παναγιώτης Χατζόπουλος Φάρμα

«Μου έδωσαν ένα γράμμα με τα αθλήματα μέσα και εγώ έπρεπε να διαβάσω και να αξιολογήσω, αλλά όταν διαβάζεις και δεν τα έχεις μπροστά σου και είναι και τα πρώτα δεν ξέρεις τι γίνεται.

Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δεν φαίνεται αλλά είναι πιο ωραία. Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική.

Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο. Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είπε χαρακτρηριστικά ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.