House of Fame: Το on air ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα

Δεν ξεκίνησε καλά το live για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Το on air ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Φουρέιρα καλησπέρισε τους θεατές στο live του “House of Fame”, με την ίδια ωστόσο να έχει ένα μικρό ατύχημα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε ένα sexy φόρεμα και καλωσόρισε τους σπουδαστές και την κριτική επιτροπή στο πλατό.

House of Fame το on air ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα

Ο Μηνάς Τσουνάκης, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι “Έλεγες”. Μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του, η Ελένη πήγε στο πλευρό του. Ωστόσο, όσο προχωρούσε στην σκηνή ανάμεσα στους καπνούς σκόνταψε στον εξοπλισμό και παραλίγο να πέσει κάτω.

Η ίδια αμέσως μετά είπε: «Εγώ θα την φάω την τούμπα κάποια μέρα με τόσα σκηνικά κι απροειδοποίητα».

Ελένη Φουρέιρα: «Οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο από ότι εγώ στον εαυτό μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά την πρώτη της εμπειρία από την παρουσίαση του House Of Fame αλλά και την αντίδρασή της όταν της έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

H τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι πολύ αγχωμένη κάθε Παρασκευή στα live αν και πιστεύει ότι κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Μάλιστα, όπως είπε ο Γιώργος Αρσενάκος θεώρησε πως θα είναι τέλεια για την παρουσίαση του show.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα! Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο… Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς από την μεριά του θέλησε να της δώσει μία συμβουλή για τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση: «Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου».