Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα: Έξαλλος ο επιστάτης με την Μαρία - «Είναι δυνατόν να έρχομαι και να κοιμάται η αρχηγός;»

Σηκώθηκε και έφυγε από τα νεύρα του

Η Φάρμα: Έξαλλος ο επιστάτης με την Μαρία - «Είναι δυνατόν να έρχομαι και να κοιμάται η αρχηγός;»
TV24 20.03.2021 22:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Έξαλλος έγινε ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου με την αρχηγό του σπιτιού, Μαρία Μιχαλοπούλου με την στάση της.

Ο επιστάτης έφτασε στο σπίτι αρκετά νωρίς το πρωί, παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες είχαν ξυπνήσει. Ωστόσο, η Μαρία, που σαν αρχηγός έπρεπε πρώτη πρώτη να ξυπνήσει, κοιμόταν ακόμη.

Όταν το έμαθε αυτό ο επιστάτης έδειξε έντονα τον εκνευρισμό του, με τον ίδιο αμέσως μετά να σηκώνεται να φεύγει. Έπειτα, όταν τους μάζεψε για την αποστολή, ρώτησε την Μαρία γιατί δεν είχε ξυπνήσει, με την ίδια να έχει πολύ ύφος και να μην φαίνεται να αναλαμβάνει τις ευθύνες της.

Η Φάρμα έξαλλος ο επιστάτης με την Μαρία

Η Φάρμα - Βασίλης Φιλίππου: «Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης στο ριάλιτι της Φάρμας και μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και τους παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και λέγεται πως βρίσκεται εντελώς απομονωμένη.

«Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 αλλά όπως έχω δηλώσει εστιάζω στο επάγγελμα μου, είμαι αγρότης γέννημα θρέμμα, την τηλεόραση δεν την κυνήγησα ποτέ σίγουρα πάντα στην ζωή μου δεν κλείνω πόρτες, αυτό έτυχε στην πορεία και είπα να το κάνω εμπειρικά», είπε αρχικά ο Βασίλης Φιλίππου.

«Έτυχε να μου προτείνουν κάτι τηλεοπτικό, μια παρουσίαση εσωρούχων δεν μου άρεσε δεν ήθελα να το κάνω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν 1-2 μήνες είχα δει ότι ξεκινάει και ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για παίκτης. Βρήκα έναν φίλο μου και είπα ότι θα δηλώσω συμμετοχή και μου λέει όχι δες αν θέλουν επιστάτη. Την άλλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και μου κάνουν την πρόταση για τον επιστάτη από εκεί που δεν το περίμενα», συνέχισε.

«Στο επάγγελμα που κάνουμε πρέπει να είσαι αυστηρός δεν μπορείς να σηκωθείς ότι ώρα θες και να πας να ποτίσεις τα φυτά… Είναι κάτι πολύ κοντά σε εμένα, είμαι αυστηρός αλλά με σεβασμό. Δεν κάνω διακρίσεις αν είναι κάποιος γνωστός ή όχι τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο και με σεβασμό.

Δεν θέλω να κάνουν πράγματα από μόνοι τους γιατί αυτό εμποδίζει τις μελλοντικές δοκιμασίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να έρθω με κάποιον κοντά, μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος με ρωτάνε τα πάντα και θέλουν να μάθουν…

Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία την αγρότισσα, αλλά εγώ δεν είμαι και κάθε μέρα μέσα την βλέπω μερικές φορές αποστασιοποιημένη… Ο Σάκης ο Τανιμανίδης είναι εξαιρετικός και θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του ΑΝΤ1 που με έχουν βάλει στην οικογένεια τους».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Φάρμα: Οι δοκιμασίες και το μεγάλο έπαθλο

Η Φάρμα - highlights 19/3: Οι εντάσεις, οι 2 νέοι παίκτες και η υποψήφια προς αποχώρηση

Share