Έξαψη: Η Κλαίρη χάνει το παιδί - Ένα τεστ dna φέρνει έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό

Όσα θα δούμε απόψε 22/3 στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Η Κλαίρη χάνει το παιδί - Ένα τεστ dna φέρνει έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη θα δούμε την Κλαίρη να χάνει το παιδί, ενώ από την άλλη ένα τεστ DNA πρόκειται να φέρει στο φως έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega, Έξαψη

Δευτέρα 22 Μαρτίου - Επεισόδιο 34

Ο Γιάννος στέκεται πολύ τυχερός μετά το ατύχημά του. Μπροστά στον Κωστή αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τα ναρκωτικά. Η Κλαίρη χάνει το παιδί. Η σχέση της με τον Αλέξανδρο είναι τεταμένη.

Η Ίριδα βιώνει μεγάλη απογοήτευση, όταν μαθαίνει ότι μητέρα της Βίκυς είναι η Ζωή, ο μεγάλος έρωτας του Τζώρτζη. Η Εβίτα καταφέρνει να πείσει τη Τζόυ να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξανδρο.

Ο μυστηριώδης Ορφέας Σαμπάνης φτάνει στο Ναύπλιο. Ένα τεστ dna φέρνει στο φως έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό. Αποκαλύφθηκε πως η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή.

Έξαψη MEGA

Έξαψη: Πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος και Κωστής για την Εβίτα

Στην σειρά Έξαψη ο Αλέξανδρος και ο Κωστής, έχουν πλέον πολλά να χωρίσουν και κανείς από τους δύο δεν είναι ψύχραιμος. Ομως η εξαφάνιση της Τζόυ θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αναστατώσει τη ζωή όλων.

Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. «Ο Κωστής είναι ο πατέρας μου;», μονολογεί. Νιώθει ότι γκρεμίζεται όλη η ζωή της. Την ίδια ώρα η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. «Ηταν ο πρώτος μου έρωτας.

Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να με απομακρύνει από εκείνον και τα κατάφερε στήνοντας πλεκτάνη. Κι εγώ την πίστεψα», του εξηγεί. Αλέξανδρος και Κωστής συναντιούνται και είναι παρόντες η Κλαίρη και ο Τίμος. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Τα πνεύματα είναι οξυμένα. «Εχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου;», του λέει ο Αλέξανδρος.

«Μιλάς εσύ με τα όσα έχεις κάνει στην Εβίτα;», του απαντάει. «Την Εβίτα να μην την πιάνεις στο στόμα σου. Μακριά από εκείνη και την κόρη μου», είναι η δική του απάντηση. «Η Τζόυ είναι δική μου κόρη», είναι τα λόγια του Κωστή και πιάνονται στα χέρια.

Έξαψη πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος Κωστής

Ο Τίμος προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κωστή και η Κλαίρη τον Αλέξανδρο. Ομως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους. Η Τζόυ αγνοείται. Η Εβίτα είναι στα όρια της κατάρρευσης και η Ιριδα πιέζει τον Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση.

Η Εβίτα συναντά στην απελπισία της την Κλαίρη στην σειρά Έξαψη

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. «Παράτα με. Εχω χάσει το παιδί μου, όλα έχουν διαλυθεί», της φωνάζει. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας, ενώ ο Κωστής περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Αυτή τη φορά δεν θα σταθεί τόσο δυνατός. Μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του.

Η Εβίτα πάνω στην απελπισία της επισκέπτεται το παντοπωλείο της Κλαίρης. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει σχέση με τον αδελφό σου. Με εκείνον είναι; Η Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Πάω να τρελαθώ», της λέει. Ομως η Κλαίρη δεν ξέρει τίποτα. Την ίδια ώρα ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεση της Βίκυς. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.