House of Fame: Μαθητής της εβδομάδας ο Γιάννης

Η εμφάνισή του ξεχώρισε και ανταμείφθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Μαθητής της εβδομάδας ο Γιάννης

Μετά από το επεισοδιακό live της Παρασκευής, οι καθηγητές της Ακαδημίας του House of Fame συνεδρίασαν και αποφάσισαν πως αυτή τη φορά μαθητής της εβδομάδας θα είναι ο Γιάννης ο οποίος θα απολαύσει μόνος του το Master Bedroom του σπιτιού και θα έχει και ασυλία.

Ο Γιάννης στο live ξεχώρισε καθώς ερμήνευσε με επιτυχία το κομμάτι που του είχαν αναθέσει οι καθηγητές του και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες τους, γεγονός που σχολιάστηκε πολύ θετικά κατά την αξιολόγηση.

Μπορεί οι περισσότεροι να είχαν παράπονο με την κριτική επιτροπή ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης αποτέλεσε μία εξαίρεση μέσα στην Ακαδημία. Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε πως στο δωμάτιο μαζί του μπορεί να μπαίνει ο Γιώργος Ντίνος, ο οποίος βέβαια δεν θα κοιμάται εκεί.

Η ανάδειξη του Γιάννη ως μαθητή της εβδομάδας στο House of Fame

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης έχασε 40 κιλά

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης στο εισαγωγικό του βίντεο μίλησε για την ζωή του και εξήγησε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του αλλά και στην καθημερινότητά του.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame.

Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.
Ο λογαριασμός του Ιωάννη Αρβανιτίδη στο Instagram είναι @ioannis_arvanitidis κι έχει 7.916 followers.