Έλα στη θέση μου 24/3: Η Ισμήνη ζητάει απ’ τη Ρενάτα να μην υποκύψει στις πιέσεις του Μάρκου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 24/3: Η Ισμήνη ζητάει απ’ τη Ρενάτα να μην υποκύψει στις πιέσεις του Μάρκου

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου, με την Ισμήνη να ζητάει απ’ τη Ρενάτα να μην υποκύψει στις πιέσεις του Μάρκου να του μεταβιβάσει τις μετοχές.

Η Θάλεια προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον πρώην της, ενώ υποψιάζεται πως η Φαίη και ο πρόξενος έχουν κάποια σχέση με την εμφάνιση του. Η Ισμήνη ζητάει απ’ τη Ρενάτα να μην υποκύψει στις πιέσεις του Μάρκου να του μεταβιβάσει τις μετοχές, την ώρα που ο Θοδωρής αποκαλύπτει πως το μυστικό συστατικό για τη σάλτσα της Θάλειας βρίσκεται στα χέρια του.

Πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν καταλάβει πως ο Αργύρης έπιασε δουλειά στο Οινοποιείο; Τι θα κάνει η Φαίη όταν ο Μάρκος της ζητήσει να κάνουν μια νέα αρχή οι δυο τους; Στο μεταξύ, η Φαίη έχει αποκαλύψει στον Μάρκο πως περιμένει αγοράκι!

Έλα στη θέση μου 24/3

Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινημένη με το «αντίο» των συνεργατών της από το Έλα στη Θέση μου

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από το συγκινητικό «αντίο» των συνεργατών της από τη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα φύγει από την σειρά λίγο πριν το τέλος της, λόγω της εγκυμοσύνης της, η οποία βέβαια έχει ήδη ενταχθεί στο σενάριο και έχει φέρει τα πάνω κάτω για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η ίδια έχει δεθεί πολύ με τους συνεργάτες της τα τελευταία πέντε χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να φύγει χωρίς να της κάνουν μία ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια έκπληξη.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μουΑθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη