Η Φάρμα: Τραυματίζεται σοβαρά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Τραυματίζεται σοβαρά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Το πρωί της Τετάρτης, το Πρωινό και συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τραυματίζεται σοβαρά και πρόκειται να το δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Φάρμα.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μου ήρθε τώρα μήνυμα θα το πω… Είχαμε ένα ατύχημα στη Φάρμα! Ένα σοβαρό ατύχημα έγινε μέσα στη φάρμα σοβαρό με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο».

Η Φάρμα Τραυματίζεται σοβαρά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Η Κάτια Δέδε τη μέρα που μπαίνει μέσα τον πετυχαίνει στο μάτι με ένα σιδερένιο κρίκο και έγινε χαμός… δεν κρατήθηκε και ήταν αντιδραστικός. Δεν γνωρίζω περισσότερα»!

Η Φάρμα - Spoiler: Ο Κώστας Γκρέκας μπαίνει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Μπορεί η Φάρμα να βρίσκεται στην 3η εβδομάδα προβολής της ωστόσο εκτός των αποχωρήσεων έπειτα από αγωνίσματα, είδαμε και οικειοθελείς. Βέβαια, και νέα πρόσωπα μπαίνουν στο ριάλιτι, όπως ο Κώστας Γκρέκας.

Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό, όπου ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις πριν μπει στο παιχνίδι και κλείσει το κινητό του, αφού εκεί δεν έχουν καμία επαφή με social media και τηλέφωνα.

Ο Κώστας Γκρέκας εμφανίστηκε μέσω skype και δήλωσε: «Μπαίνω σε 2-3 μέρες». Μάλιστα, ανέφερε και τα πρόσωπα με τα οποία θεωρεί ότι θα κάνει περισσότερο παρέα: «Πιστεύω ότι θα κάνω παρέα με τον Τζώρτζογλου, με τον Πάτρα, πιστεύω θα δέσουμε».

«Εγώ θα μπω μέσα και θα τα διορθώσω όλα! Θα δείτε», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος.