Έλα στη θέση μου (26/3): Η Ρενάτα κινείται νομικά εναντίον του Μάρκου

Περνάει στην αντεπίθεση για τις μετοχές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (26/3): Η Ρενάτα κινείται νομικά εναντίον του Μάρκου

Χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (26/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου μιας και η Ρενάτα αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάρκου προκειμένου να κρατήσει τις μετοχές της.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου

Παρασκευή 26 Μαρτίου – Επεισόδιο 136

Ο Βλάσης απαιτεί να μάθει από πού γνωρίζει ο Αργύρης τη Θάλεια κι εκείνος του λέει μια ψεύτικη ιστορία που τον καθησυχάζει. Η Ρενάτα αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές της Ισμήνης και ενημερώνει τον Μάρκο πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του, την ώρα που ο Αχιλλέας προσπαθεί να ανακαλύψει τι ετοιμάζει η Κέντρα.

Έλα στη θέση μου νέο επεισόδιο 26/3

Η Θάλεια βγαίνει εκτός ελέγχου και επιτίθεται στον Αργύρη μπροστά στη Φλωρέτα. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης; Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν η Ρενάτα σκίσει το συμβόλαιο της Κέντρας μπροστά στα μάτια του;

H Θάλεια από το Έλα στη θέση μου αποκαλύπτει...

Η «Θάλεια» απ' το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτεται και μιλάει για όλα! Η κρίση, το ελληνικό #metoo, αλλά και η περίοδος που έκανε restart στη ζωή της. Από δικηγόρος, δασκάλα ελληνικών για χαρτζιλίκι και πλέον ηθοποιός, η Φιόνα Γεωργιάδη έχει περάσει από πολλά στάδια και, σε backstage δηλώσεις στο You, περιγράφει αυτή την προσωπική διαδρομή και στέλνει το δικό της μήνυμα σε χιλιάδες γυναίκες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Makeup-Μαλλιά: Στέλλα Δροσουλάκη

Πώς ενσωματώθηκες στο «Έλα στη θέση μου», μία σειρά που προβάλλεται τόσα χρόνια;

Ακριβώς επειδή είναι μία σειρά που πηγαίνει τόσα χρόνια, στην ουσία μιλάμε για μία πολύ δεμένη ομάδα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί με καλοδέχτηκαν, είχαν φτιάξει ήδη τη «μαγιά», οπότε ήρθαν όλα ομαλά.

Έχεις βρεθεί σε δύσκολη οικονομική θέση;

Σίγουρα. Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, νομίζω πως όλοι καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο για τίποτα. Τότε τελείωσα τη Νομική, οπότε ήταν όλα τελείως διαφορετικά απ' αυτό που μου είχαν περιγράψει. Δεν ακολούθησα αυτήν την πορεία, κλήθηκα να μπω εκ νέου σε κάτι διαφορετικό, οπότε και τα οικονομικά έπρεπε να τα χτίσω απ' την αρχή. Επειδή ζούσα στο εξωτερικό, μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις άλλες δουλειές για χαρτζιλίκι. Έκανα μαθήματα ελληνικών και δούλευα στη σχολή μου. Ευτυχώς υπάρχει μία πολύ δεμένη οικογένεια από πίσω, που ξέρω ότι στην χειρότερη περίπτωση θα είναι εκεί. Όμως όλοι θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι.

Τι έχεις να πεις στις γυναίκες που προβήκανε σε καταγγελίες για παρενόχληση;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα