MasterChef 5 Highlights (27/3): Οι σπόντες, η σκληρή δοκιμασία και η αποχώρηση της Μαρίνας

Πήραν "φωτιά" οι κουζίνες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (27/3): Οι σπόντες, η σκληρή δοκιμασία και η αποχώρηση της Μαρίνας

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/3) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις σπόντες που ακούστηκαν μεταξύ των παικτών, στην σκληρή δοκιμασία και στην αποχώρηση της Μαρίνας.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

"Δεν έχουμε εμείς την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα απέναντι μας, εκείνοι μας έχουν απέναντί τους"

To MasterChef 5 επέστρεψε χθες με ένα νέο επεισόδιο. Μπλε και Κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετικά άσχημη θέση μιας και καλούνται να δώσουν μάχη και να διεκδικήσουν την ασυλία. Μία από τις δύο ομάδες θα δοκιμαστεί για την αποχώρηση.

Στο προχθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Πράσινους να κερδίζουν και τους Κίτρινους να παίρνουν την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε σήμερα θα δοκιμαστούν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια από τις δύο ομάδες θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης.

Masterchef: Ιωάννης και Διονύσης

Σε συζήτηση που είχαν ο Ιωάννης με τον Διονύση στο δωμάτιο τους ετοιμάζοντας τις βαλίτσες τους, και οι δύο παραδέχτηκαν πως έχουν να συναγωνιστούν με πολλούς καλούς μάγειρες. Ο διάλογος του Ιωάννη και του Διονύση

Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για την ιδιαιτερότητα του χθεσινού παιχνιδιού για την ασυλία

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι του MasterChef 5 βρέθηκαν σε εξαιρετικά άσχημη θέση μιας και καλούνται να δώσουν μάχη και να διεκδικήσουν την ασυλία. Μία από τις δύο ομάδες θα δοκιμαστεί για την αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Πράσινους να κερδίζουν και τους Κίτρινους να παίρνουν την πρώτη ασυλία. Οι άλλες δύο ομάδες θα δοκιμαστούν λοιπόν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια από τις δύο ομάδες θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του Masterchef και οι κριτές ανακοίνωσαν το "παιχνίδι" για τη σημερινή ασυλία. Μια ιδιαιτερότητα όμως έκανε το έργο των παικτών πιο δύσκολο.

 Masterchef 5: ασυλία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως δεν είναι απλό τεστ γευσιγνωσίας μιας και αυτή η γευσιγνωσία θα γινόταν με κλειστά μάτια! Όποιος παίκτης από κάθε ομάδα έκανε λάθος θα έβγαινε από το παιχνίδι και θα συνέχιζαν οι υπόλοιποι.

Κέρδισαν οι Κόκκινοι

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό τον "αγώνα" γευσιγνωσίας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο τέλος αντιμέτωπες βρέθηκαν η Μαρία Λαζαρίδου κι η Μαρίνα Ντεμολλάι και το αποτέλεσμα πραγματικά κρίθηκε για πολύ λίγο. Οι δυο τους πήγαιναν πόντο πόντο κι ότι κέρδιζε η μία, αμέσως ισοφάριζε η επόμενη. Ωστόσο λίγα λάθη παραπάνω καθόρισαν το αποτέλεσμα με το σκορ να λήγει 10-9 υπέρ της κόκκινης ομάδας.

Υποψήφια είναι τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα που δεν κέρδισε την ασυλία και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φίλους της.

"Για να φανούμε θα βγάζουμε και τα βρακιά μας"

Υποψήφια βρέθηκαν λοιπόν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα που δεν κέρδισε την ασυλία και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φίλους της.

Όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν και οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο εξώστη για να τους εμψυχώσουν.

Ο Ιωάννης ρώτησε τον Παύλο αν θέλει να τον βοηθήσει και εκείνος του απάντησε πως θα τον βοηθάει ο Τζαμάλ. Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης ήταν καταπάνω από τον Παύλο και τον παρότρυνε να κάνει πιο γρήγορα και να τα κάνει όλα τέλεια γιατί θέλουν αν γυρίσει στο σπίτι.

Masterchef 5

Η συμπεριφορά αυτή τόσο του Ιωάννη όσο και του Διονύση που ήταν μαζί, σχολιάστηστηκε από την Μαργαρίτα και τη Μαρία και τα σχόλια που ακούστηκαν από το στόμα τους ήταν απολαυστικά καθώς και καυστικά!

Αποχώρησε η Μαρίνα Ντεμολλάι

Μετά τη δοκιμασία για την κατάκτηση της ασυλίας στο Masterchef που τελικά κέρδισαν οι Κόκκινοι, υποψήφιοι βρέθηκαν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι διαγωνισόμενοι αυτοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι. Μάλιστα έκανε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει καν.