MasterChef 5 - Παύλος: «Τον Στέφανο δεν τον αντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό»

Να τη η νέα κόντρα...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παύλος: «Τον Στέφανο δεν τον αντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό»

Μία «τσουχτερή» ατάκα πέταξε ο Παύλος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, αναφερόμενος αυτή τη φορά στον Στέφανο με αφορμή το πιάτο που έκανε για την απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Παύλος έκανε αρκετή παρέα με τη Μαρίνα μέχρι να φύγει η δεύτερη από τον διαγωνισμό και η Μαρίνα είχε μεγάλη κόντρα με τον Στέφανο. Κάπως έτσι χάλασαν και οι σχέσεις των δύο αντρών με τον Παύλο να μην διστάζει να «αδειάσει» τον νεαρό διαγωνιζόμενο του MasterChef.

Συγκεκριμένα, οι κριτές τον κάλεσαν πρώτο για να δοκιμάσουν το πιάτο του και μόλις τον είδε να πηγαίνει μπροστά είπε: «Θα προτιμούσα να είναι κάποιος άλλος μπροστά και όχι ο Στέφανος. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ο Στέφανος και δεν τον πολυαντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό».

Το σχόλιο του Παύλου για τον Στέφανο στο MasterChef 5

Επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα Ντεμολλάι

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει η Μαρίνα στο Masterchef, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Αρσίτσας σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ανέφερε πως τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει πρόκειται να ξανά μπουν στο ριάλιτι, ενώ θα αντιμετωπιστούν πρώτα σε μερικές δοκιμασίες.

Masterchef 5 επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαρίνα

Η Μαρίνα λοιπόν θα κερδίσει σε μια από αυτές τις δοκιμασίες και έτσι θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για το παιχνίδι, μια εξέλιξη που σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς.

«Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια»

Οι παίκτες του MasterChef 5 μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη νέα διαμόρφωση των ομάδων αλλά και στις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

Πρώτη η Μαρίνα δήλωσε πως οι συμπαίκτες της την φοβούνται και γι΄αυτό το λόγο την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, ενώ ο Διονύσης και η Ανούς επιβεβαίωσαν το μεταξύ τους ενώ εξήγησαν πως ό, τι κι αν συμβεί, θα γίνει εκτός παιχνιδιού.

Μαρίνα: «Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια. Αν δεν με είχαν βάλει θα ανησυχούσα. Δε θα ήθελα να φύγει ούτε ο Διονύσης ούτε ο Γιάννης ακόμα, είναι από τους παίκτες που έχω υπολογίσει να βγάλω από το παιχνίδι αργότερα. Δεν τους βοήθησε τους παίκτες ο Παναγιώτη».