MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι κριτές έβαλαν ένα αρκετά απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας στους διαγωνιζόμενους και ο Τζιοβάνι κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κατακτώντας παράλληλα και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Η θεματική εβδομάδα ξεκίνησε με ένα δύσκολο Mystery Box το οποίο έβγαλε νικήτρια την Μαρία Λαζαρίδου. Εκείνη με τη σειρά της, μοίρασε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στους συμπαίκτες της ενώ έμεινε στον εξώστη εξασφαλίζοντας την παραμονή της στους 11.

Ο Τζιοβάνι εντυπωσίασε με την προσπάθειά του και έτσι πήρε την νίκη. Την ίδια στιγμή ωστόσο ήταν αρκετές οι προσπάθειες που απογοήτευσαν τους κριτές.

Οι τέσσερις χειρότερες προσπάθειες ανήκουν σε τέσσερις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Ανούς Χεριμιάν, ο Πάυλος Χάππιλος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι η Λία Μακροστεργίου.

Η νίκη του Τζιοβάνι και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 5

Πισώπλατη «μαχαιριά» για τον Διονύση - «Δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια»

Μία φαρμακερή ατάκα πέταξε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ο Ιωάννης αναφερόμενος στον Διονύση, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους μέσα στην κουζίνα αναφέρθηκε στην παρέα του που δεν είναι άλλη από τον Ιωάννη με τον Στέφανο.

Της... σπόντας έγινε σήμερα μέσα στην κουζίνα αφού μετά από τα σχόλια του Παύλου για τον Στέφανο ακολούθησε και η ατάκα του Ιωάννη για τον Διονύση.

«Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ», είπε ο Διονύσης.

Ο Ιωάννης το άκουσε αυτό και αργότερα στην κάμερα έδωσε τη δική του απάντηση: «Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».