Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Έξαψη: Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας

Όσα θα δούμε σήμερα 31/3 στο MEGA

Έξαψη: Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας
TV24 31.03.2021 09:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 31/3 επεισόδιο της σειράς Έξαψη, θα δούμε τον Ορφέα να ανακαλύπτει κάτι που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα της έρευνας που γίνεται.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega, Έξαψη

Τετάρτη 31 Μαρτίου - Επεισόδιο 39

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων, η οποία εξαφανίστηκε καθώς τυχαία άκουσε ότι πατέρας της δεν είναι ο Αλέξανδρος αλλά ο Κωστής, και όλοι χάνουν τα ίχνη της.

Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεσης της Βίκυς.

Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

Το πρόβλημα υγείας της Εβίτας στην Έξαψη

Ολο αυτό το άγχος και η πίεση των τελευταίων ημερών κάνουν την Εβίτα να μη νιώθει καλά. Μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στον γιατρό. «Τα νέα δεν είναι ευχάριστα, όχι όμως πως η κατάσταση δεν είναι αντιμετωπίσιμη», της λέει. «Τι θέλετε να πείτε; Μιλήστε μου ξεκάθαρα», τον προτρέπει. Ο γιατρός της εξηγεί την κατάσταση της υγείας της κι εκείνη αρχικά σοκάρεται καθώς μαθαίνει πως έχει καρκίνο.

Έξαψη Εβίτα

Εχει όμως το σθένος να αντιμετωπίσει με γενναιότητα αυτό που της συμβαίνει. Τώρα προέχει να βρεθεί η κόρη της. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για εκείνη. «Να ξέρεις θα είμαι δίπλα σου. Αυτό δεν θα το περάσεις μόνη σου», της λέει. Την ίδια ώρα η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. «Δεν θέλω να μου κρύψεις τίποτα.

Αρκετά ψέματα μου είπαν όλα αυτά τα χρόνια», του επισημαίνει. Ο Κωστής της δίνει τις απαντήσεις που θέλει. Η Τζόυ θα γυρίσει στο σπίτι και όλοι λίγο αργότερα θα μάθουν την κατάσταση της υγείας της Εβίτας. Το νέο αυτό θα ενώσει την οικογένεια σαν μια γροθιά καθώς οι αντιπαλότητες και τα προβλήματα θα μείνουν στην άκρη προκειμένου η Εβίτα να έχει ένα ήρεμο περιβάλλον. Ακόμη και ο Κωστής με τον Αλέξανδρο θα παραμερίσουν την έχθρα τους.

Στα ίχνη του ενόχου

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία που στρέφει τις υποψίες αλλού. Η Μαρίνα και ο Ορφέας οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο και βρίσκονται στον ένοχο πιο κοντά από ποτέ. Η Ιριδα, τρομοκρατημένη, ζητά από τον Μηνά να συναντηθούν αφού πλέον δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει ίσως ξαναχτυπήσει και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια. Την ίδια ώρα ο Ορφέας ανακρίνει ξανά τον Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ενας ακόμη πιθανός ένοχος έρχεται στην επιφάνεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Σοφία Μανωλάκου στο περιοδικό YOU!

Έξαψη: Ο Γιάννος ξυπνά, χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης

Share