Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά

Όσα θα δούμε απόψε 31/1 στην Τούρκικη σειρά του STAR

Elif: Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά
TV24 31.03.2021 11:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 31/3 επεισόδιο της Τούρκικης σειράς Elif, θα δούμε τον Κερέμ να νιώθει πως ερωτεύεται την Σουρεγιά μετά τα όσα έχουν ζήσει μαζί.

Τι θα δούμε σήμερα, 31 Μαρτίου, στη σειρά του Star, Elif

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσπαθεί να το φτιάξει και λερώνεται με λάδια στο πρόσωπο και η Σουρεγιά τον καθαρίζει.

Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά. Ο γιατρός λέει στον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως τα παλιά και τα καινούρια χάπια έκαναν κάποια αντίδραση στον οργανισμό της Ματσιντέ αλλά τώρα είναι καλά και μπορεί να πάρει εξιτήριο. Ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σαφέτ, τον άντρα που του έδωσε τα δηλητηριώδη χάπια, και του λέει πως τα χάπια δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Ο Σαφέτ παραξενεύεται και τον ρωτάει αν τα έδωσαν καθημερινά. Ο Ταρίκ αρχίζει να υποψιάζεται τη Βιλντάν. Αποδεικνύεται πως οι υποψίες του Ταρίκ είναι σωστές γιατί πράγματι η Βιλντάν δεν έδινε τα χάπια στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό γιατί δεν πιστεύει πως η Βιλντάν θα αγνοούσε τις εντολές του. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά σταματούν ένα περαστικό αυτοκίνητο και ο οδηγός τους παίρνει μαζί του αποκαλώντας τους “ωραίο ζευγάρι”.

Elif εξελίξεις STAR

Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν επιστρέφουν από τον αγώνα και ο μικρός λέει στη μητέρα του πως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής του και πως ο Σαφάκ του φέρθηκε σαν πραγματικός πατέρας.

Η Βιλντάν μαθαίνει τον λόγο της ασθένειας της Ματσιντέ και τώρα φοβάται πως ο Ταρίκ θα καταλάβει ότι δεν της έδινε τα δηλητηριώδη χάπια. Η Βιλντάν σκέφτεται πως πρέπει να φύγει για λίγο καιρό και καλεί την Ζουλιντέ για να της ζητήσει να τη φιλοξενήσει μαζί με ένα κοριτσάκι. Η άφιξη όμως του Κερέμ και της Σουρεγιά στην έπαυλη αλλάζει τα σχέδια της Βιλντάν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να της θυμίσουν το παρελθόν.

Elif: Η Ματσιντέ συναντά την Μελέκ στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της Elif, η μοίρα θα παίξει ένα περίεργο παιχνίδι όταν η Ματσιντέ και η Μελέκ συναντηθούν τυχαία στο νοσοκομείο! Ομως η μια δεν αναγνωρίζει την άλλη, ενώ την ίδια ώρα η Ελίφ είναι έξω από το δωμάτιο!

Η επήρεια των δηλητηριώδη χαπιών που δίνει η Βιλντάν στη Ματσιντέ έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα πρωί που η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι της για να ζητήσει βοήθεια. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα και χαίρεται όντας μόνος στο γραφείο του, αλλά όταν φτάνει στο νοσοκομείο κάνει πως δήθεν αγωνιά για την τύχη της πεθεράς του:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά, ενώ της ξεκαθαρίζει: «Θα ανταμειφθείς αδρά για όσα έκανες». Καθώς μιλάνε τους βλέπει η Σουρεγιά αλλά δεν ακούει τι λένε. Ομως της φαίνεται παράξενο να είναι οι δυο τους μόνοι.

Elif Ματσιντέ Μελέκ

Στη συνέχεια, η γιατρός ζητάει να της δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά, που τα έχει μαζί της, τα δίνει, με τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να πανικοβάλλονται. Οι γιατροί έχουν στη διάθεσή τους τα δηλητηριώδη χάπια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τα βάζει μαζί της αλλά εκείνη του λέει πως έχει φροντίσει να αλλάξει τα χάπια, οπότε οι γιατροί έχουν στα χέρια τους τα αληθινά και όχι τα δηλητηριώδη.

Αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και μάλιστα στο ίδιο που βρίσκεται και η Ματσιντέ. Οι γιατροί τής δίνουν ηρεμιστικό αλλά μέχρι να επιδράσει στον οργανισμό της, η Μελέκ το σκάει και περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Μπαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ, η οποία βλέπει μια γυναίκα αλλά είναι πολύ ζαλισμένη. Την ίδια ώρα, η Ελίφ φτάνει στο νοσοκομείο με τον Κερέμ για να δει τη Ματσιντέ, αλλά τους λένε πως δεν είναι καλή ώρα.

Ομως, η μικρή προσπαθεί να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Ματσιντέ, την ώρα που είναι μέσα και η Μελέκ, αλλά η Βιλντάν τη βλέπει, τη μαλώνει και την απομακρύνει. Η Ματσιντέ ζητάει νερό και κρατάει το χέρι της Μελέκ. Ομως δεν την αναγνωρίζει καθώς δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της γυναίκας τού Γιουσούφ. Η Μελέκ τελικά το σκάει από το νοσοκομείο και η Τουλάι με τον Βεϊσέλ καταφέρνουν να τη βρουν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως πρέπει να κλείσει την Μελέκ σε ίδρυμα

Elif: Σοκ για Βεϊσέλ και Τουλάϊ - Βλέπουν ολοζώντανη την Μελέκ

Share