Masterchef 5: Έτσι διαμόρφωσε ο Τζιοβάνι τις δύο ομάδες

Άλλαξαν ξανά οι ισορροπίες - Ποιον όρισε αρχηγό της αντίπαλης ομάδας;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Έτσι διαμόρφωσε ο Τζιοβάνι τις δύο ομάδες

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του ο Τζιοβάνι, ένα εκ των οποίων ήταν φυσικά να χωρίσει εκ νέου τις δύο ομάδες.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν, αφού διάλεξε πρώτα η ομάδα του να έχει το χρώμα του μπλε, ανακοίνωσε πως οι παίκτες που θα την απαρτίζουν ήταν η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Παναγιώτης, ο Στέφανος και η Μαρία.

Έτσι λοιπόν, η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τον Ιωάννης, την Ανούζ, τον Παύλο, την Λία, και τον Διονύση. Για αρχηγό της Μπλε ομάδας διάλεξε ο Τζιοβάνι τον εαυτό του ενώ για την Κόκκινη διάλεξε τον Ιωάννη.

Ο Ιωάννης λοιπόν είχε την δυνατότητα να κάνει κάποια αλλαγή στην ομάδα του και να αλλάξει κάποιον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να μείνουν όπως ήταν ήδη διαμορφωμένοι.

Παντρεύεται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη - Έδειξε το μονόπετρο στον αέρα του Ευτυχείτε

Χαρές και χαμόγελα σκόρπισε με την εμφάνισή της στο πλατό των Κου Κου η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη το πρωί της Δευτέρας, αφού ανακοίνωσε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Σπυριδούλα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef και ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάνε όταν υπάρχει αγάπη. Όταν φύγει ο κορωνοιος θα βάλουμε μπροστά τον γάμο μας. Είναι η ανανέωση που είπα. Λάθη κάνουμε πάρα πολλά. Επίσης έρχονται στιγμές στη ζωή που σου δείχνουν ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι δεν είναι» σχολίασε με νόημα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.