Masterchef 5: Βρέθηκε μύγα στην κατσαρόλα των Μπλε

Ποια η αντίδραση του Τζιοβάνι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Βρέθηκε μύγα στην κατσαρόλα των Μπλε

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του ο Τζιοβάνι, ένα εκ των οποίων ήταν φυσικά να χωρίσει εκ νέου τις δύο ομάδες.

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν χωρίστηκαν σε ομάδες και κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε μια δοκιμασία που είχε άρωμα Ιαπωνίας.

Ο Τζιοβάνι κατά τη διάρκεια που μαγείρευε βρήκα μια μύγα μέσα σε μία από τις παρασκευές του.

Αμέσως, το πρόσεξε και αποφάσισε να πετάξει τη συγκεκριμένη παρασκευή και να την ξανακάνει από την αρχή.

«Ήταν εύκολο να το βγάλεις και να κλείσεις τα μάτια και no problem. Αλλά όχι», είπε ο Τζιοβάνι την κάμερα του MasterChef.

Μάλιστα, ο Νίκος που άνηκε στην μπλε ομάδα και βρισκόταν δίπλα στον Τζιοβάνι έκανε την πρόταση να μην πετάξουν τον ζωμό αλλά να το περάσουν μία στο σουρωτήρι, για να το σερβίρουν μετά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζιοβάνι δεν δέχτηκε την πρόταση αυτή.

Η μύγα που βρέθηκε στον ζωμό

Παντρεύεται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη - Έδειξε το μονόπετρο στον αέρα του Ευτυχείτε

Χαρές και χαμόγελα σκόρπισε με την εμφάνισή της στο πλατό των Κου Κου η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη το πρωί της Δευτέρας, αφού ανακοίνωσε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Σπυριδούλα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef και ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάνε όταν υπάρχει αγάπη. Όταν φύγει ο κορωνοιος θα βάλουμε μπροστά τον γάμο μας. Είναι η ανανέωση που είπα. Λάθη κάνουμε πάρα πολλά. Επίσης έρχονται στιγμές στη ζωή που σου δείχνουν ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι δεν είναι» σχολίασε με νόημα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.