Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Αλλάζει εκτάκτως το σημερινό πρόγραμμα λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Ποιες εκπομπές μένουν εκτός

ΣΚΑΙ: Αλλάζει εκτάκτως το σημερινό πρόγραμμα λόγω κρούσματος κορωνοϊού
TV24 01.04.2021 12:30
Από Youweekly Team

Καθημερινά σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς γίνονται rapid test για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι λόγω του κορωνοϊού που καλπάζει στην χώρα μας.

Ένα από αυτά τα τεστ σήμερα, Πέμπτη 1/4, βρέθηκε θετικό στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ κι έτσι εκτάκτως θα γίνουν κάποιες αλλαγές.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο ΣΚΑΪ βγάζει -τουλάχιστον για σήμερα- εκτός προγράμματος τις εκπομπές: Love It, Καλό Μεσημεράκι και Super Makeover. Και τα τρία αυτά project χρησιμοποιούν τα ίδια στούντιο.

Πως διαμορφώνεται το σημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

  • 12:30 Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ
  • 13:00 Συνταγές Ψυχής (E)
  • 14:00 Ειδήσεις I Μεσημβρινό Δελτίο
  • 15:00 Καλό Μεσημεράκι (E)
  • 16:55 Δελτίο στη Νοηματική
  • 17:00 Super Makeover (E)

Από τις 18:00 κι έπειτα το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.

Ανοίγει το λιανεμπόριο από Δευτέρα 5/4 - Όλα τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ο Βασίλης Κικίλιας στην χθεσινή ενημέρωση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση μετά από εισηγηση των ειδικών, προχωρά σε προσαρμογές των μέτρων. Να δώσουμε μικρές ανάσες στον κόσμο, σε ένα νέο μείγμα. Προϋπόθεση είναι η ατομική ευθύνη και η τήρηση των μέτρων. Να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα σπίτια και τα κορωνοπάρτι.

Το άνοιγμα θα γίνει με αυστηρά μέτρα. Μάσκες, αποστάσεις, όχι συγχρωτισμό. Με τη βοήθεια των νέων όπλων, δηλαδή τα εμβόλια και τα τεστ που θα δίνονται από την ερχόμενη εβδομάδα δωρεάν, αλλά και τη βελτίωση του καιρού, που θα μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους.

Μετά την εισήγηση των ειδικών, αποφασίσαμε:

-Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, με τη χρήση ειδικού κωδικού (σ.σ. 13032) και με χρονικό περιορισμό (σ.σ. 3 ώρες). Θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away). Θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

-Από το Σάββατο 3 Απριλίου με κωδικό 6 και μόνο για άσκηση και έως τρία άτομα ή μία οικογένεια, επιτρέπουμε τη μετακίνηση από δήμο σε δήμο. Μόνο για τα σαββατοκύριακα για άσκηση εκτός τους δήμου μας. Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς συνωστισμούς, για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση των μέτρων.

-Η λειτουργία των σχολείων θα αξιολογηθεί την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να ανοίξουν ορισμένες τάξεις, από τις 12 Απριλίου και με χρήση τεστ.

Επίσης θα επαναξιολογηθεί και το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων και των εμπορικών κέντρων».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άρση μέτρων: Τι αλλάζει σε εστίαση, γυμναστήρια και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κορωνοϊός: Αλλαγές στα self test - Δεν θα γίνονται τελικά στα φαρμακεία

Share