Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Ήρθαν ισοπαλία οι δύο ομάδες - Θα διαγωνιστούν μεταξύ τους οι δύο αρχηγοί

Η απόλυτη ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία

MasterChef 5: Ήρθαν ισοπαλία οι δύο ομάδες - Θα διαγωνιστούν μεταξύ τους οι δύο αρχηγοί
TV24 02.04.2021 22:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 καθώς μετά την ανακοίνωση των τελικών βαθμολογιών από την ομαδική δοκιμασία, ήρθαν ισοπαλία και οι δύο αρχηγοί αναγκάζονται να διαγωνιστούν μεταξύ τους για την ασυλία.

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πιάτο, στο οποίο οι Κόκκινοι χρειάζονται 32 βαθμούς για να νικήσουν. Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε την βαθμολογία, αυτή ήταν στους 31 βαθμούς και έτσι το σκορ ήρθε στο 151-151.

Οι παίκτες σάστισαν καθώς δεν γνώριζαν τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση και έτσι οι κριτές τους εξήγησαν πως θα πρέπει να επιλέξουν ένα μέλος από την ομάδα τους για να κάνει μία δοκιμασία follow the chef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Και οι δύο αρχηγοί αποφάσισαν να βάλουν τους εαυτούς τους στη δοκιμασία. Αυτός που θα έχανε, θα έβαζε την ομάδα του σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Η ανατροπή στο αποτέλεσμα της ομαδικής του MasterChef 5

Ο Κοντιζάς έβαλε στη «θέση» του τον Στέφανο - «Πριν σηκώσεις το χέρι να ακούς»

Φανερά εκνευρισμένος με τον Στέφανο ήταν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της ομαδικής δοκιμασίας επέπληξε τον διαγωνιζόμενο και του ζήτησε να ακούει όσα λένε οι κριτές.

Λίγο μετά το «καρφί» που πέταξε η Λία για τη Μαρίνα, οι κριτές προσπάθησαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στην παρασκευή του σούσι.

«Έχεις την τάση να σηκώνεις το χέρι να μιλήσεις πριν ακούσεις τι έχει να πει ο άλλος. Και με εμάς και με τους συμπαίκτες σου. Το θέμα δεν είναι μας πεις εσύ τι πήγε λάθος αλλά να ακούσεις από εμάς ποιο είναι το λάθος και να το διορθώσεις. Με αγάπη σου το λέω», είπε ο κριτής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κριτές του MasterChef θα μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor 4

Masterchef 5: Βρέθηκε μύγα στην κατσαρόλα των Μπλε

Share