MasterChef 5 - Λία: Έριξε νέα «καρφιά» για τη Μαρίνα - «Αναρωτιέμαι τι έλειπε από την ομάδα και είχαμε καλό κλίμα»

Κάνουν «πάρτι» στους Κόκκινους μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Λία: Έριξε νέα «καρφιά» για τη Μαρίνα - «Αναρωτιέμαι τι έλειπε από την ομάδα και είχαμε καλό κλίμα»

Ένα «καρφί» της Λίας ήταν αρκετό για να κάνει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 να ξεκινήσει με εκρηκτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε στο κλίμα της Κόκκινης ομάδας μετά από την αποχώρηση της Μαρίνας.

Οι τρεις κριτές ξεκίνησαν να ρωτάνε τους Κόκκινους για τις συνθήκες που επικράτησαν στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Η Ανούς, η οποία μετά την ανακατανομή των ομάδων επέστρεψε στην κόκκινη ομάδα, είπε πως συγκριτικά με την πρώτη ομαδική, η συνεννόηση σε αυτή ήταν σκάλες ανώτερη.

Η ατάκα αυτή της Ανούς έκανε τη Λία να θυμηθεί τη Μαρίνα, την οποία βέβαια έχει μελετήσει ξανά μετά την αποχώρησή της, και να πει πως κάτι έλειπε από την ομάδα και γι' αυτό το λόγο υπήρχε θετική ενέργεια.

Το «καρφί» της Λίας για τη Μαρίνα στο MasterChef 5

«Η Μαρίνα φέρθηκε σαν ερασιτέχνης»

Το πρωί της Δευτέρας, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, το οποίο της στοίχισε την παραμονή στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είπε χαρακτηριστικά: «Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα».

Masterchef 5 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για Μαρίνα Ντεμολλάι

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης».