Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία για την ομάδα του

Έφυγαν για να απολαύσουν το έπαθλο στα μαγαζιά του Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία για την ομάδα του
TV24 02.04.2021 23:36
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το ανατρεπτικό αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef 5, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης μονομάχησαν σε ένα Follow the Chef και νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος, δίνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο την ασυλία στους Μπλε.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι ακολούθησαν τις εντολές του Σωτήρη Κοντιζά προκειμένου να φτιάξουν τρία πιάτα με χειροποίητα noodles.

Η δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και η αλήθεια είναι πως ο Τζιοβάνι κατάφερε να νικήσει στα «σημεία» τον Ιωάννη.

Η νίκη του Τζιοβάνι στο MasterChef 5

«Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο»

Η Κωνσταντίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5 στο προχθεσινοβραδινό επεισόδιο και στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Όλοι έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίξουν έτσι, όπως έπαιξα εγώ… Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με την μαρίνα και τον Παύλο.

Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα.

Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο.

Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα, λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Λία: Έριξε νέα «καρφιά» για τη Μαρίνα - «Αναρωτιέμαι τι έλειπε από την ομάδα και είχαμε καλό κλίμα»

MasterChef 5: Ο Κοντιζάς έβαλε στη «θέση» του τον Στέφανο - «Πριν σηκώσεις το χέρι να ακούς»

Share