Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Από λάθος του Θανάση Πάτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Ένα απρόοπτο συνέβη στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας καθώς κατά τη διάρκεια των γεωργικών εργασιών, ο Θανάσης Πάτρας τραυμάτισε άθελά του την Μαρία Φραγκάκη στο χέρι, το οποίο πλέον το έχει δέσει.

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού, ο Θανάσης Πάτρας κρατούσε ένα ξύλο και κατά λάθος χτύπησε με αυτό τη Μαρία Φραγκάκη, η οποία στη συνέχεια έδειξε το χέρι της στην κάμερα και αποκάλυψε πως είναι μπαταρισμένο, γεγονός που τη δυσαρέστησε αρκετά. Δεν κράτησε ωστόσο κακία γιατί επρόκειτο για ένα ατύχημα.

Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

Το πρωί της Τρίτης, ο σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη, Νίκος Μάρκογλου, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η γυναίκα του πήρε την απόφαση να μπει στη Φάρμα.

Η Μαρία Φραγκάκη μπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον Ερωτόκριτο και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου.

Ο σύζυγός της, εξήγησε πως πρώτα απ' όλα έμαθαν την άποψη του γιου τους για την είσοδο της Μαρίας Φραγκάκη στην Φάρμα και στη συνέχεια, εξέτασαν κι άλλους παράγοντες.

«Όταν ο γιος μας είδε την Μαρία στην τηλεόραση χάρηκε και είπε ότι θέλει να τη δει να αγωνίζεται. Ο Νικόλας έβγαλε αρχικά μια στεναχώρια, επειδή η μαμά του λείπει, αλλά μόλις την είδε στην τηλεόραση του έφυγε.

Πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο γιος μας για τη Φάρμα, πόσο θα του λείψει η Μαρία, και μετά είδαμε το οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη, ενώ τόνισε πως τη βλέπει στην τελική τετράδα.