Έλα στη θέση μου 5-9/4: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 5-9/4: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Κρίσιμες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA «Έλα στη θέση μου». Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακάτω!

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά Έλα στη θέση μου

Δευτέρα 5 Απριλίου – Επεισόδιο 142

Ο Μάρκος μαθαίνει από την έξαλλη Θάλεια για τον Πρόξενο και ζητάει εξηγήσεις από τη Φαίη. Ο Αργύρης αποφασίζει να διεκδικήσει τα χρήματα που πιστεύει ότι κρύβει η Θάλεια, την ώρα που εκείνη ακούει τυχαία πως ο Βλάσης ψάχνει στοιχεία που να συνδέουν το παρελθόν της με το δικό του. Η Ρενάτα θέλει να μπλοκάρει τα σχέδια της Κέντρας και κάνει τα γλυκά μάτια στον Αχιλλέα για να τον πάρει με το μέρος της. Πώς θα αντιδράσει ο Φώτης όταν ακούσει καταλάθος τα πάντα για τη σχέση της Φαίης με τον Πρόξενο;

Τρίτη 6 Απριλίου – Επεισόδιο 143

Η Ρενάτα πείθει τον Αχιλλέα να ακολουθήσει το σχέδιο της για την εξέλιξη της Σόφο. Ο Ζούβας και η Σύλβια μαθαίνουν ότι η Φλωρέτα είναι τελικά έγκυος και το γιορτάζουν με τα σουβλάκια του Βλάση. Η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τη Βάνα ότι ο Ατσαλάκης είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη και τελικά τα καταφέρνει. Η Θάλεια δέχεται πιέσεις από τον Αργύρη και την πιάνουν πάλι οι ζήλειες της για την Ισμήνη. Ο Φώτης αποφασίζει να πει στο Βλάση όσα άκουσε από τη Φαίη κι ο Μάρκος λαμβάνει την αγωγή που του έκανε η Ρενάτα. Ποια είναι η περίεργη πρόταση που θα κάνει η Σύλβια στη Φλωρέτα και τον Λεωνίδα; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν μάθει από το Φώτη ότι γνωρίζει ποιος έχει τα λεφτά του;

Τετάρτη 7 Απριλίου – Επεισόδιο 144

Ο Βλάσης μαθαίνει πως η Θάλεια είναι μπλεγμένη στην υπόθεση με τη Φαίη και τον Πρόξενο και ψάχνει τρόπο να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του. Η Ρενάτα βάζει στόχο να ξαναλειτουργήσει τη Σόφο και προσπαθεί να το καταφέρει χωρίς να το καταλάβει ο Μάρκος. Ο Φώτης γίνεται το μήλον της έριδος για τρεις γυναίκες, μιας και τον διεκδικούν η Λατάνια, η Βάνα και η Κέντρα. Ο Αργύρης μαθαίνει ότι τα χρήματα του Βλάση κατέληξαν στη Φαίη και αποφασίζει να την επισκεφτεί για να τη γνωρίσει καλύτερα. Κι ενώ η έρευνα του Βλάση βρίσκεται σε αδιέξοδο, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να μάθει περισσότερα είναι… η Σύλβια.

Πέμπτη 8 Απριλίου – Επεισόδιο 145

Η Σύλβια αναλαμβάνει να ψαρέψει τον Μάρκο για να μάθει αν ισχύουν όσα κρυφάκουσε ο Φώτης για τον Πρόξενο, την ώρα που ο Αργύρης στήνει μια παγίδα στη Φαίη. Η Ρενάτα προχωράει το σχέδιο της για να μπλοκάρει τις κινήσεις της Κέντρας στην εταιρία, ενώ ο Φώτης κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει το νέο του ειδύλλιο. Ο Αχιλλέας έχει όλο και περισσότερες ελπίδες για τη σχέση του με τη Ρενάτα. Θα καταφέρει να την κάνει να τον εμπιστευτεί ξανά; Θα μπορέσει ο Αργύρης να βάλει χέρι στα λεφτά του Βλάση;

Παρασκευή 9 Απριλίου – Επεισόδιο 146

Ο Μάρκος αποφασίζει να ψάξει στα πράγματα της Φαίης για να βρει τα στοιχεία του Πρόξενου, ενώ ο Βλάσης ξεκινά έρευνες που τον φέρνουν μπροστά σε άλλο ένα άκρως περίεργο στοιχείο που έχει να κάνει με τη Θάλεια. Στο μεταξύ, η Κέντρα προχωρά το σχέδιό της ώστε να πάρει προαγωγή ο Φώτης, ενώ η Σύλβια και η Βάνα ψάχνουν το μυστικό που κρύβεται στο σπιτάκι του κήπου τους. Η Φαίη και ο Πρόξενος κρύβουν από τη Θάλεια ότι η γιαγιά της έχει φύγει από τη ζωή, ενώ ο Αργύρης παρακολουθεί το σπίτι της Φαίης με σκοπό να μάθει αν έχει μέσα τα κλεμμένα χρήματα του Βλάση. Θα καταφέρει η Ρενάτα να αναστήσει τη Σόφο με τη βοήθεια του Αχιλλέα; Και τι είναι αυτό που μαθαίνει ο Βλάσης για τη Θάλεια στο υποθηκοφυλακείο; Σε περίπτωση που χάσατε το επεισόδιο της Παρασκευής, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Έλα στη θέση μου επόμενα επεισόδια

Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινημένη με το «αντίο» των συνεργατών της από το Έλα στη Θέση μου

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο στιγμιότυπα από το συγκινητικό «αντίο» των συνεργατών της από τη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα φύγει από την σειρά λίγο πριν το τέλος της, λόγω της εγκυμοσύνης της, η οποία βέβαια έχει ήδη ενταχθεί στο σενάριο και έχει φέρει τα πάνω κάτω για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η ίδια έχει δεθεί πολύ με τους συνεργάτες της τα τελευταία πέντε χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να φύγει χωρίς να της κάνουν μία ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια έκπληξη.

Αθηνά Οικονομάκου Έλα στη θέση μουΑθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη