8 Λέξεις: Ο Άκης κάνει πρόταση γάμου στην Αποστολία

Η απάντηση της θα τον καταρρακώσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Άκης κάνει πρόταση γάμου στην Αποστολία

Στις 8 Λέξεις, ο Aκης έχει αρχίσει να μπορεί να διαχειριστεί τα αισθήματά του για την Αποστολία. Βάζει να την παρακολουθούν και τρελαίνεται στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει άλλος άντρας στην ζωή της. Ετσι προκειμένου να την χάσει, κάνει ακόμα ένα βήμα που θα αποδειχθεί παράτολμο.

Ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του: “Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Τα αισθήματα μου για σένα δεν είναι ούτε φιλικά, ούτε επαγγελματικά και θέλω να το ξέρεις” της λέει. Η Αποστολία κάνει πως δεν καταλαβαίνει για να κερδίσει χρόνο, ενώ λίγο αργότερα ο Ακης της ζητάει να βγουν: “Λοιπόν ντύσου, ετοιμάσου και πάμε κάπου οι δυό μας να φάμε γιατί έχουμε να κάνουμε και μια κουβέντα” της λέει.

Η Αποστολία απορρίπτει την πρόταση γάμου του Άκη στις 8 Λέξεις

Η Αποστολία δέχεται και στην συνέχεια οι δυό τους πηγαίνουν σε ένα ωραίο εστιατόριο. Εκεί ο Άκης χωρίς να χρονοτριβεί της κάνει πρόταση γάμου: “θέλω να είσαι στο πλευρό μου, με δόξα και τιμή. Με λίγα λόγια να γίνεις η κυρία Αρώνη. Να με παντρευτείς πώς αλλιώς να στο πω” της λέει και η πρόταση που της κάνει την αφήσει άναυδη. Ενώ, η Μάγδα πιάνει στα πράσα τον Αιμίλιο με την Ελισάβετ στο γραφείο του.

 Λέξεις Άκης πρόταση γάμου Αποστολία

"Τι λες Ακη; πως είναι δυνατον” του λέει στην αρχή, ενώ στην συνέχεια η Αποστολία απορρίπτει την πρόταση του: “Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ” του λέει και στην κυριολεξία τον σοκάρει με την αντίδρασή της. Ο Ακης τα έχει χαμένα και φοβάται ότι την έχει χάσει οριστικά. Ωστόσο η Αποστολία του υπόσχεται: “Ασχετα με όλα αυτά, εγώ δεν πρόκειται να σε αφήσω και να φύγω από το σπίτι. Θα συνεχίσω την δουλειά μου κανονικά, αν το θέλεις φυσικά και εσύ” του λέει και ο Ακης καταρρακώνεται.

Ο Έκτορας εκβιάζει τον Αιμίλιο

Ο Αιμίλιος συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές του Ακη και να χτυπάει μέσα από το κανάλι και το δελτίο ειδήσεων το κόμμα της Αναγέννησης και προσωπικά τον Μιχαήλ. Ολοι είναι αναστατωμένοι και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να αναστρέψουν το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Από την άλλη, η Ηλιάνα ξεσκεπάζει τον Δημήτρη.

Την λύση όμως δεν αργεί να την δώσει ο Εκτορας, ο οποίος πλέον έχει όλα τα όπλα για κινηθεί κι αυτός ύπουλα, όπως έκανε και ο Αρώνης. Χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να τον κάνει να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ.

Ο Αιμίλιος ταράζεται και τα χάνει, ενώ προσπαθεί να του εξηγήσει ότι δεν φταίει αυτός και ότι οι εντολές είναι του Ακη. Ο Εκτορας όμως δεν τον ακούει καν και του δίνει τελεσίγραφο ότι αν δεν σταματήσει, θα βγάλει στη φόρα τα πάντα.