Έξαψη: Η Εβίτα μαθαίνει πως έχει καρκίνο

Ο κόσμος γκρεμίζεται γύρω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Η Εβίτα μαθαίνει πως έχει καρκίνο

Μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, η Εβίτα στην σειρά Έξαψη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη, το πιο σοβαρό από όλα, που έχει να κάνει με την ίδια της την υγεία.

Έτσι μαθαίνει στην Έξαψη η Εβίτα ότι έχει καρκίνο

Ενα ξαφνικό συμβάν κάνει την Εβίτα να φοβηθεί πολύ για την υγεία της και πηγαίνει στον έντρομη στο γιατρό. «Τα νέα δεν είναι ευχάριστα, όχι όμως πως η κατάσταση δεν είναι αντιμετωπίσιμη», της λέει. «Τι θέλετε να πείτε; Μιλήστε μου ξεκάθαρα», τον προτρέπει.

Ο γιατρός της εξηγεί την κατάσταση. «Εχετε καρκίνο» της αποκαλύπτει κι εκείνη αρχικά σοκάρεται όταν το ακούει. Ο κόσμος γκρεμίζεται γύρω της. Εχει όμως το σθένος να αντιμετωπίσει με γενναιότητα αυτό που της συμβαίνει. Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη που νιώθει μόνη χωρίς την Αγάπη. Η Τζόυ έχει τα δικά της θέματα και τα βάζει με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά της γίνεται επικίνδυνη. Ενώ, σε λίγο καιρό έρχονται μεγάλες ανατροπές.

Έξαψη Εβίτα καρκίνος

Στενεύει ο κλοιός για τον Μηνά

Η Εβίτα προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή, όπως δεν έκανε ποτέ πριν! Βγαίνει και διασκεδάζει χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Δεν λέει σε κανέναν για την κατάστασή της και όλοι παραξενεύονται με τη συμπεριφορά της. «Εχω σκοπό να μην αφήσω να πάει καμία μέρα χαμένη», λέει στον Κωστή όταν τη ρωτάει. Ολοι λίγο αργότερα θα μάθουν για την υγεία της Εβίτας.

Το νέο αυτό θα ενώσει την οικογένεια σαν μια γροθιά καθώς οι αντιπαλότητες και τα προβλήματα θα μείνουν στην άκρη προκειμένου η Εβίτα να έχει ένα ήρεμο περιβάλλον. Ακόμη και ο Κωστής με τον Αλέξανδρο θα παραμερίσουν την έχθρα τους. Την ίδα ώρα ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα αναστατώνει την Ιριδα και τον Μηνά. «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μάθει κανείς ότι εμείς είμαστε σε επικοινωνία», του λέει.

Ομως ο Ορφέας καραδοκεί και προσπαθεί να επαληθεύσει τη θεωρία του που θέλει τον Μηνά μπλεγμένο στην υπόθεση της Βίκυς. Και ο Μηνάς όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια κι επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι κάποιος τον παρακολουθεί στενά.