Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη μετά την αποχώρησή της

«Εκτίμησα πολλά και κυρίως τα απλά πράγματα»

Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη μετά την αποχώρησή της
TV24 05.04.2021 19:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Φραγκάκη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από τη Φάρμα αφού αναδείχθηκε ως η πρώτη μονομάχος από τον αρχηγό της εβδομάδας, τον Βασίλη. Η ίδια σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο και περιέγραψε πώς έζησε την εμπειρία.

Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της και εξήγησε πως ο καιρός που πέρασε μέσα στη Φάρμα δεν θυμίζει σε τίποτα την ζωή που είχε έξω από αυτή.

Η ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη για τη Φάρμα

«Έζησα σε μια άλλη εποχή, όπου τα εύκολα ήταν τελικά δύσκολα. Όπου ο χρόνος κυλούσε αργά, αλλά ταυτόχρονα πολύ γρήγορα, γιατί έπρεπε να κάνεις άπειρες δουλειές για να επιβιώσεις. Όπου η μέρα ξεκινούσε χαράματα & τελείωνε όταν σουρούπωνε. Έζησα μέσα σε έναν μήνα, μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, στα μέσα του 20ου αιώνα, σε συνθήκες ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Ελλάδας, όπου τίποτα δεν ήταν όπως είναι σήμερα.

Χωρίς θέρμανση, χωρίς μπάνιο, χωρίς άφθονο φαγητό, χωρίς ζεστό νερό, χωρίς καμία επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Ζορίστηκα, πείνασα, κρύωσα, χτύπησα, δούλεψα πολύ, κάνοντας δουλειές που δεν ήξερα, αλλά έμαθα. Έμαθα να συμβιώνω με αγνώστους, με τους οποίους στην πορεία γίναμε φίλοι ή αντιλήφθηκα ότι με κάποιους δε θα γινόμασταν ποτέ.

Γέλασα όμως πολύ και με την ψυχή μου, έπαιξα σαν μικρό παιδί, τραγούδησα δυνατά, σαν να μη με ακούει κανείς, έκανα φίλους ζωής. Γνώρισα από κοντά τη φύση και τα ζώα, έμαθα πολλά καινούργια πράγματα, πήρα πολλά μαθήματα ζωής, είδα τα όριά μου, έκανα επαναπλαισίωση.

Εκτίμησα πολλά & κυρίως τα απλά πράγματα. Εμπειρία ζωής. Αυτό ήταν η Φάρμα για μένα. Μια απολύτως διαφορετική ζωή για μένα, που δύσκολα θα τη βίωνα, αν δε συμμετείχα στη @farma.greece του @ant1tv

Ένιωσα όμως έντονα και τη δική σας αγάπη, με τα ζεστά μηνύματα υποστήριξης που μου έχετε στείλει & που συνεχίζετε να μου στέλνετε.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Ευγνώμων που έκανα και άλλους φίλους, ΕΣΑΣ, που μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά με στηρίξατε περισσότερο και από "κολλητούς". Η ζωή συνεχίζεται & με βρίσκει πλέον ακόμη πιο δυνατή & με την επιβεβαίωση αυτού που ούτως ή άλλως ήξερα: Οτι είναι ωραία αίσθηση να μην καταπατάς τις αξίες σου για κανέναν & για τίποτα. Προχωράμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.

Μαρία Φραγκάκη Φάρμα

«Ο Μπίλι αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε»

Η Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα, στο επεισόδιο του Σαββάτου 3/4.

«Είδα το επεισόδιο με την αποχώρηση μου και φούντωσα, όταν είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις στην τηλεόραση καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κρατηθείς λίγο. Εγώ μίλησα πολύ λογικά νομίζω και όταν βγήκα υπηρέτρια παρόλο που ήμουν με χτυπημένο χέρι, είχα νάρθηκα και δεν ήξερα πως είναι το χτύπημα.

Ξεκάθαρα την απόφαση την είχε πάρει ο Ντούπης γιατί ο Μπίλι έχει μηδέν κριτική σκέψη. Έβγαλαν κακία και ο Μπίλι ήθελε εξαρχής να με βγάλει, ισχυρίστηκε ότι δεν είχα τραυματισμό και αδειάζει και την παραγωγή με αυτό που έκανε», δήλωσε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχα την επιλογή να μην παίξω, είπα δεν μασάω και αγωνίστηκα. Υπάρχει κλίκα και στρατόπεδο. Είναι ο Ντούπης, ο Μπίλι και η Κυριακή που βλέπουν φαντάσματα, βλέπουν εχθρούς. Εμείς είχαμε μπει τόσο καλοπροαίρετα και πέσαμε από τα σύννεφα με όλα αυτά που είχαν γίνει… Ο Στράτος και ο Ιατρόπουλος με στήριξαν πάρα πολύ, ο Θανάσης δεν έχει στρατηγική και δεν εκφράζεται πολύ εύκολα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

Η Φάρμα - σύζυγος Μαρίας Φραγκάκη: «Είναι σημαντικό και το οικονομικό κομμάτι»

Share