MasterChef 5: Συγκίνηση στο σπίτι με το γράμμα που άφησε ο Ιωάννης

Έδωσε τον Τζιοβάνι και τη Μαργαρίτα για τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Συγκίνηση στο σπίτι με το γράμμα που άφησε ο Ιωάννης

Άπαντες οι παίκτες του MasterChef, που έχουν απομείνει στο σπίτι, ανατρίχιασαν με το γράμμα, το οποίο άφησε ο Ιωάννης, όπου μάλιστα υπήρξε και μια ξεχωριστή αφιέρωση, ανάμεσα στις ουκ ολίγες που έκανε.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης, που αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής, προκαλώντας συγκίνηση σε άπαντες με τη στάση, που επέδειξε τον τελευταίο καιρό. Φεύγοντας άφησε κι ένα γράμμα, που απευθυνόταν στο «παρεάκι μου», όπως το χαρακτήρισε.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες, στους οποίους έκανε ιδιαίτερη αναφορά, κι εκείνοι ήταν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Διονύσης, ο Στέφανος και η Μαρία. Στο τέλος, όμως, το καλύτερο φύλαγε για την Ανούς, την οποία χαρακτήρισε με μια λέξη, που για τον ίδιο έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι στο γράμμα δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στη Λία, τον Παύλο και τον Παναγιώτη, αν και στους πρώτους δύο έχει δείξει την εκτίμησή του πολλές φορές, σε αντίθεση με τον «Τζαμάλ».

Το γράμμα του Ιωάννη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.