MasterChef 5 Highlights (5/4): Το τετ-α-τετ της Ανούς με τον Διονύση, το γράμμα του Ιωάννη και η νίκη του Παύλου

Γεμάτο συγκινήσεις το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (5/4): Το τετ-α-τετ της Ανούς με τον Διονύση, το γράμμα του Ιωάννη και η νίκη του Παύλου

«Φωτιά» πήραν για ακόμα μία φορά οι κουζίνες στο MasterChef 5 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο. Από το νέο τετ-α-τετ της Ανούς με τον Διονύση, στο γράμμα που άφησε ο Ιωάννης και στη νίκη του Παύλου στο Mystery Box.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5 (5/4)

«Δεν μπορεί κανείς να μας αποσυντονίσει από αυτό που νιώθουμε με τον Διονύση»

Συγκίνηση υπήρξε ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση στο νέο επεισόδιο του MasterChef, με την πρώτη ειδικά να αναφέρει, ότι δεν ήταν έτοιμη να αποχωριστεί το άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει πάρα πολύ κοντά μέσα στο σπίτι.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (5/4) ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Σε εκείνο το σημείο, ο Διονύσης ρώτησε την Ανούς, αν ήταν έτοιμη να τον αποχωριστεί, με εκείνη να του απαντά πως οι δύο λόγοι, για τους οποίους βρισκόταν στο διαγωνισμό, ήταν τόσο η πορεία μέχρι τον τελικό όσο και η μεταξύ τους σχέση.

«Δεν μπορεί να μας αποσυντονίσει κάποιος σε αυτό που δουλεύουμε εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι. Αυτό, άλλωστε, θα τεσταριστεί έξω», είπε στην κάμερα η Ανούς, με τον Διονύση να μην κρύβει πως η εν λόγω παίκτρια είναι η δύναμή του μες στο παιχνίδι.

Συγκίνηση στο σπίτι με το γράμμα που άφησε ο Ιωάννης

Άπαντες οι παίκτες του MasterChef, που έχουν απομείνει στο σπίτι, ανατρίχιασαν με το γράμμα, το οποίο άφησε ο Ιωάννης, όπου μάλιστα υπήρξε και μια ξεχωριστή αφιέρωση, ανάμεσα στις ουκ ολίγες που έκανε.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης, που αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής, προκαλώντας συγκίνηση σε άπαντες με τη στάση, που επέδειξε τον τελευταίο καιρό. Φεύγοντας άφησε κι ένα γράμμα, που απευθυνόταν στο «παρεάκι μου», όπως το χαρακτήρισε.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες, στους οποίους έκανε ιδιαίτερη αναφορά, κι εκείνοι ήταν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Διονύσης, ο Στέφανος και η Μαρία. Στο τέλος, όμως, το καλύτερο φύλαγε για την Ανούς, την οποία χαρακτήρισε με μια λέξη, που για τον ίδιο έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι στο γράμμα δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στη Λία, τον Παύλο και τον Παναγιώτη, αν και στους πρώτους δύο έχει δείξει την εκτίμησή του πολλές φορές, σε αντίθεση με τον «Τζαμάλ».

Νικητής του Mystery Box o Παύλος Χάππιλος

Mystery box είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef για να βρεθεί ο ένας που θα πάρει ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα στην επόμενη διαδικασία.

Οι 10 μάγειρες μπήκαν στην κουζίνα και είδαν τα κουτιά, τα οποία όταν τα άνοιξαν ήταν γεμάτα υλικά. Συγκεκριμένα κάτω από το κουτί βρίσκονταν 40 υλικά τα οποία το καθένα «μέτραγε» για 3 λεπτά.

«Θέλουμε ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Ο χρόνος που θα έχετε αρχικά θα είναι μηδέν λεπτά. Όσο αφαιρείτε υλικά θα παίρνετε χρόνο», εξήγησαν οι κριτές οι οποίοι δοκίμασαν από όλα τα πιάτα, με τους παίκτες να κινούνται πάνω κάτω στον ίδιο χρόνο, γύρω δηλαδή στη μία ώρα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έπρεπε, όμως, να επιλέξουν μόνο έναν ή μία που είχε παρουσιάσει τα ωραιότερα πιάτα.

Σύμφωνα με την απόφαση τους την πιο ιδιαίτερη προσπάθεια στη συγκεκριμένη δοκιμασία κατόρθωσε να παρουσιάσει ο Παύλος Χάππιλος! Το πλεονέκτημα που κέρδισε ο παίκτης θα… το μάθει στο αυριανό επεισόδιο.